Tussen de palen op het strand van Domburg

von Fotografie Jeronimo

- Bildcode: 133519

Fotografie Jeronimo über Tussen de palen op het strand van Domburg

De Walcherse stranden zijn o.a. bekend vanwege de karakteristieke golfbrekers welke het strand in zgn. "vakken" verdeeld (wel bekend bij menig sportvisser welke exact weten in welk "vak" je de meeste kans op vis hebt).
Fotografie Jeronimo Profilfoto

Dieses Bild wird angeboten von Fotografie Jeronimo

Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd geweest in, en bezig geweest met, fotografie. De keuze om later dan ook als zelfstandig professioneel fotograaf aan het werk te gaan was dan ook snel gemaakt. Inmiddels heb ik mij ontwikkeld tot een allround fotograaf, onder de naam Fotografie Jeronimo, met bruidsfotografie, portretfotografie, natuurfotografie en dierenfotografie als specialisatie.Daarnaast ben ik als freelance-fotograaf werkzaam voor tal van (regionale en nationale) media. Niet alleen maak ik hierbij nieuwsreportages voor diverse kranten en internetmedia maar tevens bedrijfsreportages t.b.v. vakbladen.

Alle Bilder von Fotografie Jeronimo


Qualität und Vorteile von Tussen de palen op het strand van Domburg als Leinwandbilder

  • Mittlerweile habe ich das dritte Werk von OhMyPrints erhalten. Mit Intervallen von mehreren Jahren ist es immer noch Top-Qualität!
  • Echte Künstler-Leinwand
  • Detailreicher und farbechter Druck
  • Hochwertiger Holzkeilrahmen

Tussen de palen op het strand van Domburg von Fotografie Jeronimo

Bestelle diesen digitaler Kunst Bild Tussen de palen op het strand van Domburg von von Fotografie Jeronimo als Reproduktion auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz, als Poster, Fototapete oder Acrylglasbild.

Bildcode: 133519
Material wählen Mehr Infos
Leinwand
Größe und Optionen Andere Wünsche?
Wähle Deine eigene Bildgröße…
129 Jetzt kostenloser Versand! (inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)