Bis zu 15% Rabatt auf unsere Art Frame-Bilder! Mehr Infos Noch gültig für 13 Stunden !

Tintin gefangen

von Frans Mandigers

- Bildcode: 300 462

Frans Mandigers über Tintin gefangen

Acryl auf Leinen, 100 x 160 cm. (original)
Tintin gefangen ist in den Kategorien , Bestseller, Comic, Held, Hero, Humor, Kuifje (personage), Malerei, Modern, Pop Art, Stars und Tim in Amerika zu finden.
Frans Mandigers Profilfoto

Dieses Bild wird angeboten von Frans Mandigers

Al sinds zijn kleutertijd is het tekenen en schilderen voor Frans een dagelijkse bezigheid. Er is sindsdien bijna geen dag voorbij gegaan zonder een potlood of penseel vastgehouden te hebben. Aan vaders kant zit het artistieke talent in het bloed van bijna alle nazaten van zijn helaas te jong overleden grootvader en naamgenoot Frans Mandigers die als kunstschilder gedeeltelijk de kost verdiende. Zijn Atheneum-opleiding vervolgt hij in 1977 succesvol met de lerarenopleiding Tekenen-Handvaardigheid aan het Moller-Instituut te Tilburg. Zijn studie leidt hem echter niet naar het onderwijs, hij zoekt de commerciële kant op en begint in 1984 als illustrator bij een reclamebureau. Daar leggen concentratie, snelheid, alle mogelijke grafische technieken en stijlen de basis voor zijn verdere werk. In 1986 neemt hij de stap naar zelfstandig illustrator. Hij werkt 15 jaar samen met enkele van de beste vormgevers en illustratoren uit het zuiden des lands. Commercieel werk wordt bewust afgewisseld met gezamenlijk modeltekenen en vrij werk. In die jaren maakt Frans in opdracht vele portretten en schilderijen, van realistisch tot abstract. In 2000 gaat zich thuis, in zijn atelier in Waalre, toeleggen op het maken van vrij werk. Zijn grote voorliefde voor de fifties en de jazzmuziek uiten zich in zijn Pop-art en Jazz schilderijen. Met zijn Pop-art werk haalt hij de preutsheid uit de fifties. Zijn jarenlange ervaring met stijlen, technieken en kleurgebruik wendt hij hierbij ten volle aan.

Alle Bilder von Frans Mandigers


Möchten Sie mehr erfahren über Frans Mandigers?
Lesen Sie das Interview mit dem Künstler!


Qualität und Vorteile von Tintin gefangen als Art Frame

  • Wir haben es zu Hause als Paket bekommen, das wir noch zusammenstellen mussten. Ich habe mich dagegen gesträubt, aber es war ganz einfach. Und der Stoff hängt schön und fest. Wir sind super zufriedene Kunden!
  • Hohe Druckqualität
  • Motive einfach wechselbar
  • Sofort bessere Akustik

Tintin gefangen von Frans Mandigers

Bestelle dieses Bestseller Maleri Tintin gefangen von von Frans Mandigers als Reproduktion auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz, als Poster, Fototapete oder Acrylglasbild.

Bildcode: 300 462

Kaufen Sie Ihr Art Frame während unserer Rabattaktion!
Noch gültig für 13 Stunden !

Material wählen Mehr Infos
Art Frame (Akustische Wandbilder)
Größe und Optionen Andere Wünsche?
Wähle Deine eigene Bildgröße…
242,-217,- Jetzt kostenloser Versand! (inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)
10% Rabatt abgezogen!