Stilleben mit Blumen in Rosatönen

Stilleben mit Blumen in Rosatönen von Bianca Neeleman

Größe, Material und Ausführung ändern.

,- Kostenloser Versand!

In den Warenkorb

Stilleben mit Blumen in Rosatönen

von Bianca Neeleman

Stilleben mit Blumen in Rosatönen von Bianca Neeleman

Bestelle dieses Bild auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz, als Poster, Fototapete oder Acrylglasbild.

Bildcode: 588778
Material wählen Mehr Infos
Leinwand
Größe und Optionen Andere Wünsche?
Wähle Deine eigene Bildgröße…
98 Kostenloser Versand! (inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)

Beschreibung

Das Aussehen dieses Bildes ist romantisch und süß, aber auch kühl. Der Blumenstrauß spritzt wirklich von der Leinwand / Ihrer Wand.

Die Farben auf dem Foto kommen am besten auf Dibond, Fotodruck, gerahmtem Fotodruck zur Geltung.

Wenn Sie das Budget dafür haben und wollen, dass die Blumen und Farben zum Leben erwachen, wählen Sie einen Druck auf Stahl.

Ich drucke jedes meiner Fotos bis zu 50 Mal aus. Die Chance, dass Sie dasselbe Foto an der Wand eines anderen Menschen sehen, ist also sehr gering.

Dieses Bild wird angeboten von Bianca Neeleman

Bianca Neeleman ProfilfotoHet lijkt wel een schilderij... de sfeer van toen, gemaakt met de techniek van nu. Deze foto's lijken net schilderijen en brengen sfeer in elke ruimte.

Ik houd van de lichtval op de schilderijen van vroeger, van Vermeer, Rembrand en nu nog werkende schilder Henk Helmantel . Mijn fotografie is een eerbetoon aan deze meesterschilders en aan de gewone dingen in het leven. Ik speel met het licht, en laat het vallen op mooie oude spulletjes die ik bij bekenden op zolder en op rommelmarktjes vind. En ook mijn in eigen moestuin gekweekte groente speelt vaak een rol in foto's omdat eten zo lekker én mooi is.

Ik maak mijn foto's met heel veel liefde, geduld en plezier, en ik vind het een eer als een van mijn werken bij u aan de muur komt te hangen.

Achtergrond: Ik ben in 2005 afgestudeerd aan de kunstacademie in Rotterdam, en heb sindsdien gewerkt als ontwerper, communicatie adviseur en ontwikkelaar/bedenker van dienstverlening. Foto's maken ben ik altijd blijven doen. Ik maak portretten in opdracht en voor aan de muur... maakt ik foto stillevens.

Een foto kan natuurlijk ontelbare keren worden afgedrukt, maar u bent op deze site terecht gekomen omdat u geen ' 13 in een dozijn foto' wilt maar enige exclusiviteit. Daarom druk ik mijn foto's maximaal 50 keer af. Zo zult u het door u gekozen fotokunstwerk niet zo snel bij iemand anders aan de muur tegenkomen en heeft u echt iets bijzonders.

Alle Bilder anschauen