Serengeti van het Zuiden

von Marijn Heuts

- Bildcode: 264042

Marijn Heuts über Serengeti van het Zuiden

Een heideveld oogt tijdens een zomerse zonsopkomst als de Afrikaanse savanne.
Serengeti van het Zuiden ist in den Kategorien Brabant, Fotografie, Goldocker, Groote Heide (Heeze), Heideland, Landschaften, Leenderbos, Sommer, Sonnenaufgang und Valkenswaard zu finden.
Marijn Heuts Profilfoto

Dieses Bild wird angeboten von Marijn Heuts

Marijn Heuts (1977) is een freelance natuurfotograaf en schrijver. Marijn begon serieus te fotograferen in 2005 toen hij zijn eerste digitale spiegelreflexcamera kocht. Sinds die eerste paar opnamen volgden de ontwikkelingen elkaar razendsnel op. Wat begon als een hobby is ontaard in een passie en lifestyle. Marijn probeert elk vrij moment in de natuur door te brengen. Meestal met zijn camera, maar ook met zijn echtgenote en twee dochters. Natuurfotografie biedt hem de perfecte combinatie tussen creativiteit, geestelijke rust en actief bezig zijn in de frisse buitenlucht. Zijn foto's en teksten worden gebruikt in diverse websites, boeken, tijdschriften en andere publicaties in Nederland en ver daar buiten. Marijn's foto's worden voorts regelmatig bekroond in nationale en internationale natuurfotografie wedstrijden. Hoewel Marijn nagenoeg al zijn beelden dichtbij huis in de buurt van Eindhoven creëert, heeft hij door de jaren heen een sterke voorliefde ontwikkeld voor het Afrikaanse continent. Hij heeft veel gereisd en gefotografeerd in Zuid-Afrika, Namibië, Lesotho, Swaziland, Kenia, Malawi en Zambia en probeert als het maar even kan weer die kant op te gaan. Marijn biedt tevens speciale fotoreizen aan naar landen in Afrika en Scandinavië.

Alle Bilder von Marijn Heuts


Qualität und Vorteile von Serengeti van het Zuiden als Leinwandbilder

  • Mittlerweile habe ich das dritte Werk von OhMyPrints erhalten. Mit Intervallen von mehreren Jahren ist es immer noch Top-Qualität!
  • Echte Künstler-Leinwand
  • Detailreicher und farbechter Druck
  • Hochwertiger Holzkeilrahmen

Serengeti van het Zuiden von Marijn Heuts

Bestelle diese Foto Serengeti van het Zuiden von von Marijn Heuts als Reproduktion auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz, als Poster, Fototapete oder Acrylglasbild.

Bildcode: 264042
Material wählen Mehr Infos
Leinwand
Größe und Optionen Andere Wünsche?
Wähle Deine eigene Bildgröße…
121 Jetzt kostenloser Versand! (inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)