Shoppe mit 10% Rabatt Noch gültig für 1 Tag und 19 Stunden !

Sereen

von Allard Kamermans

- Bildcode: 427918

Allard Kamermans über Sereen

Bij het raam
Sereen ist in den Kategorien Akt & Erotik, Blond, Farben und Trends, Fenster, Fotografie, Girl, Licht und Nude (album) zu finden.
Allard Kamermans Profilfoto

Dieses Bild wird angeboten von Allard Kamermans

Ik ben in 2004 weer actief begonnen met fotograferen na in mijn jeugdige jaren bezig te zijn geweest met de analoge fotografie. Geheel autodidactisch heb ik mij wegwijs gemaakt binnen het digitale tijdperk en heb mij daarbij vooral gericht op portret en modelfotografie.Ik heb een voorliefde voor aparte ideeën en het uitwerken van concepten. Een leuk idee en een enthousiast team zijn volgens mij de elementen voor mooie foto?s.De fotograaf is de maker van de foto. De fotograaf bepaalt wat er wel en niet in beeld komt en op welke wijze. Daarbij is hij als het ware de regisseur van het beeld.Een foto moet in de basis zijn eigen kracht hebben. De huidige digitale technieken maken het daarbij makkelijker om het beeld te perfectioneren. Uiteraard zijn de meningen hierover ten aanzien van nut, noodzaak en toelaatbaarheid sterk verdeeld. En dat is ook helemaal niet erg. Immers het is de fotograaf die een beeld wil neerzetten en de wijze waarop is een keuze.Kortom: de fotograaf is de "Spielberg" van zijn foto.

Alle Bilder von Allard Kamermans


Qualität und Vorteile von Sereen als Leinwandbilder

  • Mittlerweile habe ich das dritte Werk von OhMyPrints erhalten. Mit Intervallen von mehreren Jahren ist es immer noch Top-Qualität!
  • Echte Künstler-Leinwand
  • Detailreicher und farbechter Druck
  • Hochwertiger Holzkeilrahmen

Sereen von Allard Kamermans

Bestelle diese Foto Sereen von von Allard Kamermans als Reproduktion auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz, als Poster, Fototapete oder Acrylglasbild.

Bildcode: 427918

Shoppe 10 Tage mit 10% Rabatt
Noch gültig für 1 Tag und 19 Stunden !

Material wählen Mehr Infos
Leinwand
Größe und Optionen Andere Wünsche?
Wähle Deine eigene Bildgröße…
182 163 Jetzt kostenloser Versand! (inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)
10% Rabatt abgezogen!