Schip doorkruist zonsondergang, Zoutelande, afbeelding zee

von Ad Huijben

- Bildcode: 108323

Ad Huijben über Schip doorkruist zonsondergang, Zoutelande, afbeelding zee

Schip doorkruist zonsondergang, Zoutelande, Oosterschelde, Walcheren, Zeeland, Holland, Nederland. De prachtige zonsondergang aan het strand van Zoutelande wordt regelmatig doorkruist door schepen die tussen de Noordzee en de haven van Antwerpen over de Oosterschelde varen. Maak van de horizonvervuiling een kunstwerk om de tegenstellingen duidelijk weer te geven. Tegenstrijdige belangen tussen economie, industrie, scheepvaart en toerisme, recreatie en ontspanning. De tijdopname laat het schip overgaan in abstracte vormen, De golven worden mystieke strepen bij een belichtingstijd van 2 seconde. De scherpe realiteit is de zonsondergang waarbij de lichte opening in de wolken een verbinding vormt met de stuurhut van het schip. De lichtstrepen van het schip volgen de golfbeweging van het water. Milieuvervuiling. horizonvervuiling. afbeelding zee afbeelding boot afbeelding zonsondergang
Ad Huijben Profilfoto

Dieses Bild wird angeboten von Ad Huijben

Rust aan de muur is mijn hoofdthema. Met mijn foto's maak ik de natuur nog mooier als de werkelijkheid. Niet door een toeval maar een voor opgestelde regie van het juiste tijdstip en lichtinval. Ik fotografeer met Canon 6D (full Frame) en topkwaliteit Canon lenzen. Als amateurfotograaf heb ik meer dan 40 jaar ervaring. In de tijd van de analoge fotografie werkte ik met een Bronica 6x6 camera. Vandaar dat mijn huidige full frame camera een minimum eis is voor mijn fotografie. Als ik geen natuur fotografeer dan moeten mijn foto's een speciale betekenis hebben. Andere sites die foto's verkopen stimuleren vaak een commerciële wijze van fotograferen, daar ben ik geen voorstander van. Iedere fotograaf heeft zijn eigen stijl van fotograferen. Mijn "handtekening" in de fotografie gaat vooral naar de sfeer van rust en stilte. Verwerken van verdriet en beroepsgroepen die daar actief in zijn zullen mijn werk graag aan de muur willen hebben. Rustgevende foto's passen goed bij psychologen en begrafenisondernemers. De beste kwaliteit krijg ik alleen als ik mijn hart volg. Ik heb me bij het IVN aangesloten bij de werkgroep fotografie om meer inspiratie te krijgen van andere fotografen.

Alle Bilder von Ad Huijben


Qualität und Vorteile von Schip doorkruist zonsondergang, Zoutelande, afbeelding zee als Leinwandbilder

  • Mittlerweile habe ich das dritte Werk von OhMyPrints erhalten. Mit Intervallen von mehreren Jahren ist es immer noch Top-Qualität!
  • Echte Künstler-Leinwand
  • Detailreicher und farbechter Druck
  • Hochwertiger Holzkeilrahmen

Schip doorkruist zonsondergang, Zoutelande, afbeelding zee von Ad Huijben

Bestelle diese Foto Schip doorkruist zonsondergang, Zoutelande, afbeelding zee von von Ad Huijben als Reproduktion auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz, als Poster, Fototapete oder Acrylglasbild.

Bildcode: 108323
Material wählen Mehr Infos
Leinwand
Größe und Optionen Andere Wünsche?
Wähle Deine eigene Bildgröße…
108 Jetzt kostenloser Versand! (inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)