Samen op Station Den Bosch

Samen op Station Den Bosch von Reinier van de Pol

Größe, Material und Ausführung ändern.

,- Kostenloser Versand!

In den Warenkorb

Bildcode: 191683

Samen op Station Den Bosch von Reinier van de Pol

Bestelle dieses Bild auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz als Acrylglasbild oder Poster:

Material wählen Mehr Infos
Leinwand
Größe und Optionen Andere Wünsche?
80 Kostenloser Versand! (inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)
Samen op Station Den Bosch von Reinier van de Pol

Möchtest du dieses Bild an deiner Wand anschauen?

Mit der OhMyPrints App (iPhone und Android) hängst du dein Wunschmotiv virtuell an die eigene Wand. Das Vorschaubild kannst du mit Anderen teilen. Mehr über die App .

Lade dir unsere App für iPhone und iPad Lade dir unsere App für Android

Beschreibung

Het Centraal Station in 's-Hertogenbosch (Den Bosch) is een schitterend oud gebouw met geklonken stalen overspanningen. Fraaie glaspartijen sieren de gevels en treinen rijden af en aan. Reizigers lopen door een tijdsbeeld van toen en nu. Historisch gezien verdient dit station alle aandacht. In deze foto lopen twee mensen in het decor van toen en vormen het enige teken van leven in een verder leeg stationsgebouw van de NS. Brabant herbergt veel mooie authentieke gebouwen waarvan dit een pareltje is.

Über Reinier van de Pol

Reinier van de Pol Profilfoto"Als ik met mijn foto's de harten van mensen kan raken, geeft me dat een enorme voldoening"

"Iedereen ziet de wereld anders en iedereen vertaalt op een eigen manier wat hij of zij waarneemt. De kunstenaar is bij uitstek in staat waarnemingen om te zetten in beelden en aan die beelden een emotionele lading te geven. Zo gaat dat met een schilder die met zijn penseel het doek bestrijkt evengoed als met de fotograaf die zijn sluiter ontstpant"

Alle Bilder anschauen