Saint Barts

Saint Barts von Sybrand Treffers

Größe, Material und Ausführung ändern.

,- Kostenloser Versand!

In den Warenkorb

Bildcode: 34414

Saint Barts von Sybrand Treffers

Bestelle dieses Bild auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz als Acrylglasbild oder Poster:

10% Sommer-Rabatt bis 21.06.
Noch gültig für 6 Tage und 1 Stunde !

Material wählen Mehr Infos
Leinwand
Größe und Optionen Andere Wünsche?
160 144 Kostenloser Versand! (inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)
Saint Barts von Sybrand Treffers

Möchtest du dieses Bild an deiner Wand anschauen?

Mit der OhMyPrints App (iPhone und Android) hängst du dein Wunschmotiv virtuell an die eigene Wand. Das Vorschaubild kannst du mit Anderen teilen. Mehr über die App .

Lade dir unsere App für iPhone und iPad Lade dir unsere App für Android

Beschreibung

In 1493 is dit eilandje ontdekt door Columbus en de zijnen. St. Barts. Ooit een een vrijhaven, waar gekaapte lading kon worden verkocht. 500 jaar later ligt de fotograaf met zeilschip Sailody in deze baai. Sint-Bartholomeus is nog steeds een uniek eiland. Aanzienlijk kleiner dan Vlieland, maar toch 8000 inwoners. De Collectivité de Saint-Barthélemy is Frans. Inclusief boulangerie, boucherie en flink wat chique winkels. Een eiland in de Caraïbische Zee, een overzeese gemeenschap (collectivité d'outre-mer), maar overgoten met een Scandinavisch sausje. Van 1784 tot 1878 was dit eiland in Zweedse handen. Verkocht in ruil voor Franse handelsrechten en tolvrije passage van het Skagerak ver hier vandaan. De Zweden noemden de hoofdstad Gustavia naar hun koning Gustaaf III. Tijdens de Kerstdagen en zoals nu met Oud & Nieuw verzamelen honderden schepen waaronder zo'n honderd megajachten Saint-Barthélemy. Aan de horizon het Nederlandse gedeelte van Sint Maarten.

Über Sybrand Treffers

Sybrand Treffers ProfilfotoSybrand Treffers (1971) is fotograaf en filmer met verregaande specialiteit in de industriële, nautische en logistieke sector. Turbines, warehousing of olietankers verhelderend of dynamisch in beeld brengen, verbindingen leggen tussen kantoor en werkvloer. Inclusief vernieuwende toepassing van beelden voor verbetering van kantooromgevingen, bedrijfsrestaurants, fabriekshallen of wachtruimtes. Maar onderweg komt hij soms iets tegen dat uitstekend geschikt is voor aan de muur in huis.

Alle Bilder anschauen