Rust in de Onlanden

Rust in de Onlanden von Ronnie Schuringa

Größe, Material und Ausführung ändern.

,- Kostenloser Versand!

In den Warenkorb

Rust in de Onlanden

von Ronnie Schuringa

Rust in de Onlanden von Ronnie Schuringa

Bestelle dieses Bild auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz, als Poster, Fototapete oder Acrylglasbild.

Bildcode: 319260
Material wählen Mehr Infos
Leinwand
Größe und Optionen Andere Wünsche?
Wähle Deine eigene Bildgröße…
88 Kostenloser Versand! (inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)

Beschreibung

De Onlanden is een prachtig beekdallandschap. Tussen de beekdalen van het Eelderdiep en het Peizerdiep ligt een nat laagveengebied.

Dit landschap bestaat uit bosjes, houtwallen, ruige graslanden en sloten waarin waterviolier en dotterbloem bloeien. Het gebied is volop in ontwikkeling. Aan de voet van Groningen ligt een aaneengesloten natuurgebied van circa 3.500 voetbalvelden groot, met ruige hooilanden, moerasbos en volop ruimte voor overtollig water.

Dieses Bild wird angeboten von Ronnie Schuringa

Ronnie Schuringa ProfilfotoVolg je passies ?.Mijn passies heb ik in het jaar waarin ik 50 werd bijgesteld en heb ik besloten stil te staan bij waar het in het leven om gaat en wat mij uiteindelijk gelukkig maakt.Hierover nadenkend kwam ik tot de conclusie dat ik me graag weer wilde ontwikkelen in mijn creatieve passie van fotografie en grafisch ontwerpen.Tijdens mijn zoektochten om mijn passies te verwezenlijken blijf ik mij verwonderen over de schoonheid van de natuur en de kleine pure dingen die het leven zo mooi maken.Het is nu tijd om stil te staan, adem te halen en aandacht te geven aan al dit moois en dit met passie vast te leggen en met anderen te willen delen.

Alle Bilder anschauen