Rotterdam skyscraper

Rotterdam skyscraper von R. Khoenie

Größe, Material und Ausführung ändern.

,- Kostenloser Versand!

In den Warenkorb

Rotterdam skyscraper

von R. Khoenie

Rotterdam skyscraper von R. Khoenie

Bestelle dieses Bild auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz, als Poster, Fototapete oder Acrylglasbild.

Bildcode: 288541
Material wählen Mehr Infos
Leinwand
Größe und Optionen Andere Wünsche?
Wähle Deine eigene Bildgröße…
85 Kostenloser Versand! (inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)

Beschreibung

Het Deloitte HQ in Rotterdam. Gezien vanaf een brug. Liggend op de vloer van de brug. Deze brug heeft een metalen rooster als vloer waar je doorheen kunt kijken. Ik heb hoogtevrees dus liggen was voor mij de enige optie ;-)

Dieses Bild wird angeboten von R. Khoenie

R. Khoenie ProfilfotoHey, Hoe gaat het? Leuk je hier te zien! Mijn naam is Deepak. Deepak Khoenie. Ik woon in Hardegarijp, een klein dorpje in Friesland. In 2012 ontdekte ik dat ik en passie had voor smartphone fotografie en dan speciaal met de smartphones van Nokia. Goede kwaliteit camera. Maar Nokia is ter ziele gegaan, verdwenen als rook in de donkere krochten Microsoft. Ik doe nog steeds wel wat aan smartphone fotografie met mijn Lumia 950XL. Het leeuwendeel doe ik met mijn Panasonic Lumix (ik blijf iets hebben met Lumia/Lumix;-) FZ1000. Gekocht met de centjes die ik heb verdiend met mijn smartphone foto's. MAAR: smartphone fotografie is een heel ANDERE tak dan spiegelreflex/systeemcamera fotografie! Ik heb echt weer de basics van fotografie moeten leren. En k ben nog steeds aan het leren. Waarschijnlijk raak je in dit vak ook niet uitgeleerd, de ontwikkelingen gaan zo hard.

Ik wil u op deze pagina een indruk geven van werk. Zoals ik aangaf staat mijn professionele fotografie nog in de kinderschoenen. Deze site is voor mij een mooie medium om mijn ontwikkeling bij te houden.

Heel veel plezier in 'mijn' shop!

Deepak Khoenie

Alle Bilder anschauen