Reuzenrad op de kermis in Nijmegen

Reuzenrad op de kermis in Nijmegen von Wahid Fayumzadah

Größe, Material und Ausführung ändern.

,- Kostenloser Versand!

In den Warenkorb

Reuzenrad op de kermis in Nijmegen von Wahid Fayumzadah

Bestelle dieses Bild auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz als Acrylglasbild oder Poster:

Bildcode: 319843
Material wählen Mehr Infos
Leinwand
Größe und Optionen Andere Wünsche?
78 Kostenloser Versand! (inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)

Beschreibung

Het had pas heel hard geregend in Nijmegen en toevallig was er die week ook de kermis. Ik houd ervan om in de avond foto's te maken, je hebt dan zulke mooie kleuren en lichtjes. Toen ik eenmaal de reflectie zag in het water wist ik dat er een een foto mee moest maken! Het vinden van een compositie waar ik tevreden was heeft wel even geduurd, uiteindelijk is dit het resultaat geworden.

Über Wahid Fayumzadah

Wahid Fayumzadah ProfilfotoHallo!
Ik ben Wahid en ik heb een passie voor fotografie.
Er is zoveel moois om ons heen en wij leven in zo een goede tijd. Ik voel mij bevoorrecht, omdat ik de kans heb om heel veel moois van de wereld te zien, dit wil ik graag delen, daarom neem ik mijn camera mee als ik er op uit ga!
Laat ik eerst maar eens beginnen met het ontdekken van mijn eigen land, Nederland. Voorheen dacht ik altijd dat ik per se naar het buitenland moest als ik mooie natuur foto's wilde maken, naar landen zoals bijvoorbeeld Noorwegen of IJsland. Dit is echter helemaal niet waar! Nederland is prachtig, dat ziet lang niet iedereen, misschien dat ik ze dat een beetje kan laten zien met mijn foto's.

Alle Bilder anschauen