Reguliersbreestraat Amsterdam

Reguliersbreestraat Amsterdam von Dennisart Fotografie

Größe, Material und Ausführung ändern.

,- Kostenloser Versand!

In den Warenkorb

Bildcode: 247585

Reguliersbreestraat Amsterdam von Dennisart Fotografie

Bestelle dieses Bild auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz als Acrylglasbild oder Poster:

10% Osterrabatt bis 24.04.
Noch gültig für 2 Tage und 9 Stunden !

Material wählen Mehr Infos
Leinwand
Größe und Optionen Andere Wünsche?
110 99 Kostenloser Versand! (inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)
Reguliersbreestraat Amsterdam von Dennisart Fotografie

Möchtest du dieses Bild an deiner Wand anschauen?

Mit der OhMyPrints App (iPhone und Android) hängst du dein Wunschmotiv virtuell an die eigene Wand. Das Vorschaubild kannst du mit Anderen teilen. Mehr über die App .

Lade dir unsere App für iPhone und iPad Lade dir unsere App für Android

Beschreibung

Dit is een beeld wat ik al lang in gedachte had. Na een regenbui fotograferen waardoor de bestrating mooi glimd. Gezien er veel tramverkeer door de straat rijdt is het lastig om de tijd te nemen om even rustig een foto te maken. Tijdens de opname kwam er een tram achter mij aanrijden. Ik maakte een gebaar van heel even wachten.... soms moet je even brutaal zijn.

Über Dennisart Fotografie

Dennisart Fotografie ProfilfotoDennis Polman werkt onder het alias Dennisart Fotografie en is eerst begonnen met beeldbewerking. Daarnaast is hij in plaats van kunstschilderen, waarbij hij werkte met veel kleur en creativiteit, gaan fotograferen. De basis van het schilderen voert hij nu door in zijn foto's. Een aantal jaren geleden is hij als allround fotograaf begonnen.

Dennis is een autodidact en heeft het vak zichzelf aangeleerd door middel van heel veel zelfstudie en het in de praktijk brengen daarvan. Zijn specialisaties zijn nu HDR-fotografie, stadsgezichten, avondfotografie, landschappen en interieur- en exterieur fotografie. Voornamelijk fotografeert hij in eigen land waarbij de mooiste plekken van Nederland in beeld worden gebracht.

Beeldbewerken speelt binnen zijn fotografie een belangrijke rol, de foto's moeten wel eerst technisch goed zijn. Daarna kan hij zijn creativiteit kwijt in het bewerken van de beelden. Het geven van workshops en kennis te delen en anderen te inspireren geeft veel voldoening aan het mooie vak fotografie. Het idee dat het altijd beter kan is zijn drijfveer om vernieuwend en creatief te blijven.

Alle Bilder anschauen