Paris by Night

Paris by Night von Sander Peters Fotografie

Größe, Material und Ausführung ändern.

,- Kostenloser Versand!

In den Warenkorb

Paris by Night von Sander Peters Fotografie

Bestelle dieses Bild auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz als Acrylglasbild oder Poster:

Bildcode: 438842
Material wählen Mehr Infos
Leinwand
Größe und Optionen Andere Wünsche?
84 Kostenloser Versand! (inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)

Beschreibung

Pont de Bir-Hakeim ist eine Brücke über die Seine, die das 15. und 16. Arrondissement verbindet. Die Brücke besteht aus zwei Etagen. Die untere Etage wird von Fußgängern, Radfahrern und Verkehr benutzt. Metroline 6 läuft im obersten Stockwerk.
Vielleicht kennen Sie Pont de Bir-Hakeim aus einer Reihe von Filmen. So spielte es im Film Inception eine Rolle. Die Brücke ist daher unter dem Namen Inception bridge bekannt.
Für mich war diese Brücke der ideale Ort für ein Foto mit dem Eiffelturm.

Über Sander Peters Fotografie

Sander Peters Fotografie ProfilfotoSinds enkele jaren ben ik steeds actiever geworden met fotograferen. In het analoge tijdperk liep ik al rond met een spiegelreflexcamera, maar daarmee werden alleen maar in de vakanties foto?s gemaakt. Toen de digitale fotografie in opmars kwam ben ik begonnen met een Nikon Coolpix 5200. Niet langer het gedoe met volle rolletjes wegbrengen en afwachten, maar volledige vrijheid om te fotograferen wat ik wilde. Het fotograferen heeft mij door deze ontwikkeling weer zo enthousiast gemaakt dat ik in 2007 weer voor een spiegelreflexcamera ging, maar nu een digitale uitvoering, de Nikon D40. Inmiddels fotografeer ik met een Nikon D800. Een camera waar ik heel graag mee op pad ga.

Deze mooie ervaringen hebben ertoe geleid om te beginnen met Sander Peters Fotografie. Ik hoop nog veel mooie momenten te kunnen vastleggen! Begin 2012 heb ik twee van mijn hobby?s kunnen samenvoegen: fotografie en muziek. Ik ben als fotograaf gaan werken bij discotheek Brothers Festival Dome. In een jaar heb ik hier veel kunnen leren en heb ik veel leuke mensen voor de camera gehad. Dit heeft inmiddels geleid tot verschillende opdrachten waar ik veel plezier aan beleef. Ook ben ik vanaf begin 2013 werkzaam voor We Are The Night waardoor ik het hele jaar door kan fotograferen in verschillende discotheken en op festivals.

Alle Bilder anschauen