Oogcontract Struisvogel

Oogcontract Struisvogel von Sandra Kuijpers

Größe, Material und Ausführung ändern.

,- Kostenloser Versand!

In den Warenkorb

Oogcontract Struisvogel

von Sandra Kuijpers

Oogcontract Struisvogel von Sandra Kuijpers

Bestelle dieses Bild auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz, als Poster, Fototapete oder Acrylglasbild.

Bildcode: 193715
Material wählen Mehr Infos
Leinwand
Größe und Optionen Andere Wünsche?
Wähle Deine eigene Bildgröße…
95 Kostenloser Versand! (inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)

Beschreibung

Kijk eens in de poppetjes van mijn ogen. De struisvogel is een afrikaanse loopvogel. Deze is de zwaarste en grootste vogelsoort. Het lijf is bedekt met veren maar dit is geen dons. Die mannetjes kunnen tot 155 kg wegen en 2,75 hoog worden. de vrouwtjes iets lichter en kleiner. Het dier leeft in paren of in kleine groepen. Er kan een snelheid van 50 km per uur worden behaald en dat kan 30 minuten worden volgehouden.

Dieses Bild wird angeboten von Sandra Kuijpers

Sandra Kuijpers ProfilfotoIn mijn fotografie draait het om gevoelens, emoties en verhalen. Ik vertel een verhaal met mijn camera van een persoon of een dier of een omgeving. Wat ik wil opleveren zijn verrassende maar krachtige foto's. Het moment wanneer iets of iemand bijzonder wordt. Ik ben op zoek naar die foto's waar je adem even van stokt, foto's die inspireren of ontroeren. Door gebruik te maken van het juiste licht, de juiste compositie maar vooral door in contact te treden met de persoon voor mijn lens of door in contact te treden met mijn omgeving ontstaat juist die foto die het verhaal vertelt. Foto's met een wow factor creëren is dus mijn missie.
Als afgestudeerde fotograaf werk ik ook in opdracht. Heeft u vragen benader mij dan via mijn website: https://www.sandrakuijpers.nl

Alle Bilder anschauen