On the beach

On the beach von Dessin Destin

Größe, Material und Ausführung ändern.

,- Kostenloser Versand!

In den Warenkorb

On the beach

von Dessin Destin

On the beach von Dessin Destin

Bestelle dieses Bild auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz, als Poster, Fototapete oder Acrylglasbild.

Bildcode: 450162
Material wählen Mehr Infos
Leinwand
Größe und Optionen Andere Wünsche?
Wähle Deine eigene Bildgröße…
95 Kostenloser Versand! (inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)

Beschreibung

Inkt tekening in zwart wit naar oude familiefoto van familie op het strand

Dieses Bild wird angeboten von Dessin Destin

Dessin Destin ProfilfotoMonique Luiken (1967) tekende al als kind, droomde van de kunstacademie en heeft, na jarenlang gewerkt te hebben in de grafische sector, deze droom op volwassen leeftijd in vervulling laten gaan door een studie beeldhouwen/tekenen/schilderen (2001-2007) aan de Wackers Academie in Amsterdam. Ook heeft zij verschillende cursussen en workshops gedaan, waaronder schrijven, zeefdrukken, fotografie en (op de Kunstacademie Haarlem) grafiek (o.a. etsen) en tekenen. Behalve haar vrije werk is zij ook illustrator/grafisch ontwerper voor DessinDestin en illustreert zij de Kronieken van Oz in de nieuwe vertaling van Jeroen Bakker.
Monique over haar werk:
"Ik laat mij bij veel van mijn vrije werk inspireren door het gezicht. Soms gebruik ik daarvoor een foto maar aangezien ik mijn gezicht altijd bij de hand heb, gebruik ik dat vaak als uitgangspunt. Ik fotografeer mijn gezicht, bewerk die foto’s, daardoor ontstaat er iets wat ik interessant vind en dat gebruik ik als uitgangspunt voor mijn werk.
Technieken en materialen variëren van pen en inkt, draad op canvas tot (foto)grafisch, digitaal, verf, papier en ik vind het heel fijn om deze allemaal te combineren."

Alle Bilder anschauen