Ochtendgloren over New York Manhattan (zwart-wit)

Ochtendgloren over New York Manhattan (zwart-wit) von Jean-Paul Wagemakers

Größe, Material und Ausführung ändern.

,- Kostenloser Versand!

In den Warenkorb

Bildcode: 35003

Ochtendgloren over New York Manhattan (zwart-wit) von Jean-Paul Wagemakers

Bestelle dieses Bild auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz als Acrylglasbild oder Poster:

Material wählen Mehr Infos
Leinwand
Größe und Optionen Andere Wünsche?
86 Kostenloser Versand! (inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)
Ochtendgloren over New York Manhattan (zwart-wit) von Jean-Paul Wagemakers

Möchtest du dieses Bild an deiner Wand anschauen?

Mit der OhMyPrints App (iPhone und Android) hängst du dein Wunschmotiv virtuell an die eigene Wand. Das Vorschaubild kannst du mit Anderen teilen. Mehr über die App .

Lade dir unsere App für iPhone und iPad Lade dir unsere App für Android

Beschreibung

Het was vroeg in de ochtend in New York. Om vijf uur in de ochtend de metro genomen om de zonsopkomst over Manhattan vanaf de Manhattan Bridge te bewonderen. Het is ongelooflijk wat voor een drukte je in deze stad op zo'n vroeg tijdstip aantreft. Mensen lopen al druk telefonerend met gehaaste pas door de straten. Ik kies mijn rust op een positie op de Manhattan Bridge. Van hieruit kijk je als het ware door Brooklyn Bridge heen richting Manhattan. De vroege trip wordt meer dan beloond. Het is helder weer en de eerste zonnestralen geven een bijzondere reflectie op het glas van de wolkenkrabbers aan de overzijde. Een passerende boot maakt het bijzondere plaatje voor mij compleet.

Über Jean-Paul Wagemakers

Jean-Paul Wagemakers ProfilfotoWat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford films werden thuis ontwikkeld en afgedrukt. Begin 2000 liet ik de zwart-wit doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daar mee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle Bilder anschauen