Musik ist meine Passion

Musik ist meine Passion von Peer Rutten

Größe, Material und Ausführung ändern.

,- Kostenloser Versand!

In den Warenkorb

Musik ist meine Passion

von Peer Rutten

Musik ist meine Passion von Peer Rutten

Bestelle dieses Bild auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz, als Poster, Fototapete oder Acrylglasbild.

Bildcode: 809402
Material wählen Mehr Infos
Leinwand
Größe und Optionen Andere Wünsche?
Wähle Deine eigene Bildgröße…
156 Kostenloser Versand! (inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)

Dieses Bild wird angeboten von Peer Rutten

Peer Rutten ProfilfotoPeer Rutten (1962) groeide op in Helden en toonde al vroeg belangstelling voor het afbeelden van de omringende wereld. Zijn talent werd al spoedig door zijn omgeving opgemerkt, wat resulteerde in talloze portretten van kennissen en vrienden. Hoewel soms al jaren oud, hebben deze tekeningen nog steeds niets aan helderheid en authenticiteit verloren.
Na de grafisch studie in Eindhoven, wist Peer Rutten zich binnen korte tijd als illustrator/vormgever verdienstelijk te maken bij een reclamestudio. Voor het uitvoeren van opdrachten maakt hij inmiddels dankbaar gebruik van de computer. Misschien is het daardoor, dat hij in zijn vrije tijd juist zoekt naar wegen om zijn persoonlijke, artistieke kwaliteiten uit te drukken. Misschien is het zelfs de illustrator, die overdag het vuurtje bij de kunstenaar 's avonds stevig opstookt.

Zoektocht

Of het nu foto's zijn van Papoea's, modellen uit zijn directe omgeving of abstracte beelden; steeds is er dat ene uitgangspunt: het vastleggen van die vorm, dat gevoel. Ook bij de keuze voor het medium laat Peer Rutten zich niet door verstandelijke voorkeuren leiden. Juist de krachtige lijnen en vlakken in combinatie met de materie, leveren vaak boeiende voorstellingen op. Dat daarbij de grens tussen kunstenaar en illustrator regelmatig wordt overschreden, mag alleen een geluk worden genoemd.

Momenten

Mooie plekken in de wereld die uitnodigen om er een hapje/drankje te nemen. In de serie" Terras" en de "No-serie", laat Peer Rutten bee

Alle Bilder anschauen