Molen van de Groote Polder

von Arjan Battjes

- Bildcode: 441891

Arjan Battjes über Molen van de Groote Polder

De Groote Polder of De molen van de Groote Polder is een poldermolen in Slochteren in de provincie Groningen. De molen had tot aan 1975 geen naam en werd eenvoudig aangeduid met de plaats waar hij stond: in de Groote Polder. In 1975 is de molen uiteindelijk "De Groote Polder" gaan heten, maar op de baard stond abusievelijk "De Groote Poldermolen". Op een aantal plaatsen duidt men de molen - fout - aan als "Grotepoldermolen".

De molen is in 1783 gebouwd als poldermolen van de Groote Polder met een scheprad en is de oudste nog bestaande maalvaardige poldermolen in de provincie Groningen. Het scheprad werd later vervangen door een vijzel, die vervolgens nog twee keer is vervangen/verlengd.

Deze foto is gemaakt tijdens een mooie zonsopkomst.
Molen van de Groote Polder ist in den Kategorien De Groote Polder (molen), Fotografie, Landschaften, Provinz Groningen, Slochteren, Sonnenaufgang und Windmühlen zu finden.
Arjan Battjes Profilfoto

Dieses Bild wird angeboten von Arjan Battjes

Welkom op mijn Werkaandemuur pagina!

Hier plaats ik foto's van landschappen gemaakt tijdens het mooie licht van de zonsondergang of opkomst. Het maken van deze foto's is een hobby van mij waar ik veel aandacht aan besteed. Dat begint met het bedenken van een locatie en wanneer deze locatie het mooiste te fotograferen is. Veelal tijdens zonsondergang of opkomst. En wanneer het licht mooi is en de foto is gemaakt ga ik deze nabewerken zodat het nog beter tot zijn recht komt. Het delen van deze foto's doe ik op de bekende social media. Maar wat zou het ontzettend leuk zijn als mijn foto's ook eens bij iemand aan de muur komt te hangen. Daarom heb ik deze pagina bij Werkaandemuur aangemaakt om dat te proberen waar te maken!

Groet, Arjan Battjes

Alle Bilder von Arjan Battjes


Qualität und Vorteile von Molen van de Groote Polder als Leinwandbilder

  • Mittlerweile habe ich das dritte Werk von OhMyPrints erhalten. Mit Intervallen von mehreren Jahren ist es immer noch Top-Qualität!
  • Echte Künstler-Leinwand
  • Detailreicher und farbechter Druck
  • Hochwertiger Holzkeilrahmen

Molen van de Groote Polder von Arjan Battjes

Bestelle diese Foto Molen van de Groote Polder von von Arjan Battjes als Reproduktion auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz, als Poster, Fototapete oder Acrylglasbild.

Bildcode: 441891
Material wählen Mehr Infos
Leinwand
Größe und Optionen Andere Wünsche?
Wähle Deine eigene Bildgröße…
93 Jetzt kostenloser Versand! (inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)