Mijnspoor

von Marc Arts

- Bildcode: 226871

Marc Arts über Mijnspoor

Een van de weinige overgebleven herinneringen aan de Willem-Sophiamijn in Kerkrade (Limburg).

De spoorlijn ligt er verlaten en roestig bij.

Van de mijn is verder bijna niets meer terug te vinden, bij de toegangspoort van de plaatselijke sportvelden is er alleen nog een plaquette te vinden die vermeld dat hier vroeger een belangrijk element van de Nederlandse industrie te vinden was. Als je verder goed op let kan je nog ergens het afsluitdeksel van de mijnschacht vinden en is er nog een stukje van de mijnmuur zichtbaar.
Verder is er niets meer over van het eens zo belangrijke mijnverleden.
Mijnspoor ist in den Kategorien Bergbau, Bergwerk, Fotografie, Holland, Industriedenkmal, Kerkrade, Limburg, Lost Places, Schiene (Schienenverkehr), Urban, Züge, mijnspoor und zwart & wit zu finden.
Marc Arts Profilfoto

Dieses Bild wird angeboten von Marc Arts

Zolang als ik me kan herinneren maak ik al fotos, het begon allemaal met een Agfa boxcamera toen ik nog op de lager school zat. Later werd deze vervangen door een spiegelreflex camera. In 2001 ondekte ik de digitale fotografie, in eerste instantie met een Canon compact camera, maar al snel deed ook hier de spiegel reflex zijn intrede.Vooral in het analoge tijdperk was het maken van fotos eigenlijk vooral bedoeld om vakanties vast te leggen. Pas toen ik de wereld ging ontdekken begon ik meer aandacht te besteden aan de fotos, in eerste instantie om vast te leggen waar ik was geweest, uiteindelijk kom je op plaatsen ver weg vaak maar een keer in je leven. De laatste jaren ben ik mij echter steeds meer gaan verdiepen in de fotografie en werd de fotografie zelf een belangrijker onderdeel van mijn leven.Veel van mijn reizen heb ik gemaakt op de fiets. Fietsen geeft een andere blik op de omgeving waar je door heen trekt en je komt op plaatsen waar andere reizigers slechts een blik op kunnen werpen van achter het raam in de bus.Azie is mijn favoriete bestemming, maar ook landen als IJsland en de Verenigde Staten komen op mijn lijstje voor.

Alle Bilder von Marc Arts


Qualität und Vorteile von Mijnspoor als Leinwandbilder

  • Mittlerweile habe ich das dritte Werk von OhMyPrints erhalten. Mit Intervallen von mehreren Jahren ist es immer noch Top-Qualität!
  • Echte Künstler-Leinwand
  • Detailreicher und farbechter Druck
  • Hochwertiger Holzkeilrahmen

Mijnspoor von Marc Arts

Bestelle diese Foto Mijnspoor von von Marc Arts als Reproduktion auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz, als Poster, Fototapete oder Acrylglasbild.

Bildcode: 226871
Material wählen Mehr Infos
Leinwand
Größe und Optionen Andere Wünsche?
Wähle Deine eigene Bildgröße…
105 Jetzt kostenloser Versand! (inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)