Manon Balletti, Jean-Marc Nattier

aus der Kollektion Alte Meister

- Bildcode: 473376

Über Manon Balletti, Jean-Marc Nattier

Manon Balletti (1757), Jean-Marc Nattier.

Geportretteerd is hier de dochter van een actrice in het bedrijf Comédie Italienne en verloofde zich met Casanova op het moment dat het portret werd geschilderd. In 1760 trouwde ze met een meer gerenommeerde maar oudere vrijster, de architect Jacques-François Blondel (1705 - 1774).

In tegenstelling tot veel van zijn hofportretten is Nattier's voorstelling van Manon Balletti opmerkelijk door zijn ogenschijnlijke eenvoud. De levendigheid wordt overgebracht door de lichte draai van het hoofd en de aantrekkingskracht van de geportretteerde wordt benadrukt door de roos die op haar jurk is geprikt.

Een sluier met een broche in haar haar omsluit de linkerkant van het portret, waar een parelketting te zien is, terwijl een uitstekende rand van draperie aan de rechterkant een suggestie van retorische grootsheid aan het beeld toevoegt.
Manon Balletti, Jean-Marc Nattier ist in den Kategorien Alte Meister, Jean-Marc Nattier, Malerei, Porträt und manon balletti zu finden.

Qualität und Vorteile von Manon Balletti, Jean-Marc Nattier als Leinwandbilder

  • Mittlerweile habe ich das dritte Werk von OhMyPrints erhalten. Mit Intervallen von mehreren Jahren ist es immer noch Top-Qualität!
  • Echte Künstler-Leinwand
  • Detailreicher und farbechter Druck
  • Hochwertiger Holzkeilrahmen

Manon Balletti, Jean-Marc Nattier aus der Kollektion Alte Meister

Bestelle Manon Balletti, Jean-Marc Nattier als Reproduktion auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz, als Poster, Fototapete oder Acrylglasbild.

Bildcode: 473376
Material wählen Mehr Infos
Leinwand
Größe und Optionen Andere Wünsche?
Wähle Deine eigene Bildgröße…
116 Jetzt kostenloser Versand! (inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)