Madrid, Gran Via

Madrid, Gran Via von Jan Sluijter

Größe, Material und Ausführung ändern.

,- Kostenloser Versand!

In den Warenkorb

Madrid, Gran Via von Jan Sluijter

Bestelle dieses Bild auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz, als Poster, Fototapete oder Acrylglasbild.

Bildcode: 293434
Material wählen Mehr Infos
Poster
Größe und Optionen Andere Wünsche?
Möchtest du einen Rahmen hinzufügen?
Der weiße Rand wird nach innen hinzugefügt und verringert somit die Größe des Motivs. Die Gesamtgröße des Posters (Außenmaß) ändert sich dabei nicht.
67 Kostenloser Versand! (inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)

Beschreibung

De verkeers-slagader van Madrid. 24 uur per dag 7 dagen per week razen hier duizenden auto's voorbij. De Gran Via is een pronkstraat van vroeg 20e eeuwse bouwstijlen. Van Jugendstil tot Art deco, Neo-renaissance en Neo-Mudejar. Een architectonisch spektakel!

Dieses Bild wird angeboten von Jan Sluijter

Jan Sluijter ProfilfotoIk maak foto’s die imago’s versterken. Van gebouwen, bedrijven, merken én mensen.
Wat vertellen gebouwen over de relatie met hun omgeving, de seizoenen, de mensen die erin wonen, werken of recreëren? Met mijn foto’s wil ik de verhalen onthullen die verscholen zitten achter de architectuur.

Details en grappige of handige oplossingen van de ontwerper zijn vaak beeldbepalend. Of het nu gaat om hypermoderne of klassieke architectuur, interieur of exterieur. Of juist om de overgang tussen binnen en buiten. Mijn foto’s doen recht aan de visie van de ontwerper. Ze accentueren de sfeer die gebruikers graag willen ervaren in de schil die hen omringt. Ik maak zichtbaar, voelbaar, hoe die schil optimaal gebruikt kan worden en tot zijn recht komt.
Ik verdiep me graag en volop in de geschiedenis van architectuur en vormgeving. In technische innovaties in mijn vak, maar vooral ook in mensen. Ik leg ze zó vast dat ze uitstralen op hun gemak te zijn. In hun werk, hun werkomgeving, op de plek waar ze hun vrije tijd doorbrengen.

Misschien mede dankzij mijn ervaring als human resource manager kan ik als fotograaf bijdragen aan zelfvertrouwen. Imago’s versterken – van gebouwen, bedrijven, merken én mensen. Mijn fotografie is maatwerk, dat waar mogelijk in overleg met de opdrachtgever zorgvuldig wordt voorbereid. In een kort gesprek krijgen we samen het beoogde doel en de sfeer meestal snel helder.

Alle Bilder anschauen

Kundenfotos: Madrid, Gran Via von Jan Sluijter

Kundenfoto: Madrid, Gran Via von Jan Sluijter, als poster