Long exposure Zeelandbridge (X)

Long exposure Zeelandbridge (X) von Mirjam Boerhoop - Oudenaarden

Größe, Material und Ausführung ändern.

,- Kostenloser Versand!

In den Warenkorb

Long exposure Zeelandbridge (X) von Mirjam Boerhoop - Oudenaarden

Bestelle dieses Bild auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz als Acrylglasbild oder Poster:

Bildcode: 378444
Material wählen Mehr Infos
Leinwand
Größe und Optionen Andere Wünsche?
77 Kostenloser Versand! (inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)

Beschreibung

Colijnsplaat April 2018. The conditions at the Zeeland Bridge are fantastic for long exposure pictures: clouds, water and of course the bridge itself! Even though people walk by who do not understand what I am doing there, I think the bridge is photogenic. The architecture makes it a photographically interesting object!

Über Mirjam Boerhoop - Oudenaarden

Mirjam Boerhoop - Oudenaarden ProfilfotoIk ben Mirjam, 39 jaar, getrouwd met Jacco en moeder van Sanne (6) en Rens (5). Ik woon in het prachtige Noord-Scharwoude (gemeente Langedijk in Noord-Holland), maar ben geboren en opgegroeid in Dordrecht. Naast mijn baan als stabiliteits coördinator op een laboratorium in Petten en mijn drukke gezin, vind ik het heerlijk om er op uit te gaan om te fotograferen. Sinds 2015 heb ik deze hobby naar een beter niveau proberen te brengen door een workshop van Frank Peters in Italië te volgen. Ik heb daar veel geleerd over welke instellingen onder welke omstandigheden je het beste kan gebruiken en ook over compositie. De afgelopen twee jaar heb ik daarmee veel geoefend en in september 2016 ben ik weer met Frank meegegaan naar Italië. In november 2017 was ik een week fotograferen op IJsland.
Ik fotografeer voornamelijk landschappen en steden. Dordrecht en Venetië zijn favoriet, maar ook in Alkmaar en in Deventer fotografeer ik graag. Na mijn werk ben ik wel eens op het strand van Petten te vinden, bij het Palendorp dat daar staat.

Alle Bilder anschauen