Le Manoir

Le Manoir von Soul Photography

Größe, Material und Ausführung ändern.

,- Kostenloser Versand!

In den Warenkorb

Le Manoir

von Soul Photography

Le Manoir von Soul Photography

Bestelle dieses Bild auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz, als Poster, Fototapete oder Acrylglasbild.

Bildcode: 354941
Material wählen Mehr Infos
Leinwand
Größe und Optionen Andere Wünsche?
Wähle Deine eigene Bildgröße…
109 Kostenloser Versand! (inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)

Beschreibung

This fairytale mansion was built around the year 1900 in France. Some say Art Nouveau, others say Gregorian or Victorian style, I leave it in the middle, the most important thing is that it's breathtaking. This mansion has been abandoned since 1999. It has 3 floors and it covers a cave below the mansion.
Voor deze foto kreeg ik +15.000 likes op mijn fanpagina, het hoogst aantal ooit. Dit was ook één van de eyecatchers van mijn eerste expositie bij Buren bij Kunstenaars. Een topper voor elk modern interieur.

Dieses Bild wird angeboten von Soul Photography

Soul Photography ProfilfotoIk ben een gepassioneerde fotograaf die al 5 jaar unieke verlaten locatie's in Europa op beeld vastlegt. Sfeer, architectuur, lichtinvallen... Passie komt van binnen en breng ik mee naar elke trip. Urbex fotografie is een ontsnapping aan de dagelijkse grijze wereld, het omgekeerde van de saaie commerciële mainstream fotografie. Het is artistiek, avontuurlijk, teamwork, verhalend en spannend. Wij komen regelmatig in echte tijdscapsules terecht. Verlaten locaties geven een donkere dramatische sfeer weer, een soort droefheid en gevoel van isolatie. De leegte en stilte brengen visioenen uit het verleden. Deze foto's brengen de kijker aan het denken wat er ooit was en wat er gebeurd is. Verlaten locaties worden terug door de natuur in beslag genomen, ze vertegenwoordigen een vergeten tijdperk in onze snel evoluerende maatschappij. De meeste gebouwen waren een utopie en expressie van hun tijd, slimme architectuur. Tegenwoordig zijn ze in verval en vergeten, het verleden ontmoet de toekomst....Ik exposeerde voor het eerst eind 2017 en bracht 2 boeken uit met het beste na 5 jaar, genaamd "Pearls Of Decay" & "Faded Glory". Daar ik voor het eerst exposeerde heb ik nog niets verkocht, maar ik kreeg wel al zeer veel positieve commentaren. Op mijn website & FB-pagina staan nog veel meer indrukwekkende beelden.

Alle Bilder anschauen