Lavendelveld bij Castellane

von Peter Moerman

- Bildcode: 116980

Peter Moerman über Lavendelveld bij Castellane

In de omgeving van Castellane in Frankrijk zijn de grootste lavendelvelden van de weide omgeving te vinden. De lucht is bezwangerd en de bijen vliegen in grote getale in de rondte
Lavendelveld bij Castellane ist in den Kategorien Fotografie, Frankreich, Lavendel, Zeitgenössisch und Zonnebloemen zu finden.
Peter Moerman Profilfoto

Dieses Bild wird angeboten von Peter Moerman

Peter Moerman is een professionele amateurfotograaf die naast zijn reguliere werk als installatieadviseur de fotografie zowel als hobby als beroep uitoefent. De invloeden die hij opdoet als technisch adviseur in de bouwwereld komen terug in zijn voorliefde voor architectuurfotografie. Naast deze tak van de fotografie is hij een alleseter die ook graag mensen en de natuur op de foto zet. In zijn eigen fotostudio te Zoetermeer is hij vaak te vinden voor het fotograferen van gezinnen, modellen en kinderen. Inspiratie doet hij op door het werk van andere fotografen te bekijken en het volgen van cursussen en workshops.

Alle Bilder von Peter Moerman


Qualität und Vorteile von Lavendelveld bij Castellane als Leinwandbilder

  • Mittlerweile habe ich das dritte Werk von OhMyPrints erhalten. Mit Intervallen von mehreren Jahren ist es immer noch Top-Qualität!
  • Echte Künstler-Leinwand
  • Detailreicher und farbechter Druck
  • Hochwertiger Holzkeilrahmen

Lavendelveld bij Castellane von Peter Moerman

Bestelle diese Foto Lavendelveld bij Castellane von von Peter Moerman als Reproduktion auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz, als Poster, Fototapete oder Acrylglasbild.

Bildcode: 116980
Material wählen Mehr Infos
Leinwand
Größe und Optionen Andere Wünsche?
Wähle Deine eigene Bildgröße…
101 Jetzt kostenloser Versand! (inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)