Shoppe mit 10% Rabatt Noch gültig für 20 Stunden !

Kwetsbaarheid

von Helma van der Zwan

- Bildcode: 188207

Helma van der Zwan über Kwetsbaarheid

Ook al is ze naakt en kwetsbaar, ze zal doorzetten. Ondanks de tranen en de vloeken. Ze zal niet twijfelen aan wie ze is, ook al vergeet ze dat soms wel eens.
Kwetsbaarheid ist in den Kategorien Akt, Akt & Erotik, Aquarell, Art, Blau, Expressie, Expressionismus, Figurative Kunst, Frauen, Geduld, Illustrationen, Kunst, Malerei, Minimalismus und Schönheit zu finden.
Helma van der Zwan Profilfoto

Dieses Bild wird angeboten von Helma van der Zwan

Het werk van Helma van der Zwan zit vol thematiek over herkenbare levenswijsheden. Haar werken bevatten een gevarieerdheid, zowel in beeld als in materialen, waarbij toch duidelijk haar hand te herkennen is.Het vrouw zijn, emoties, schoonheid, de hard- en zachtheid van het leven, komen met regelmaat terug in haar werken. Loslaten en het werk toch willen perfectioneren en beheersen met een verscheidenheid aan materialen, geven boeiende portretten en figuraties. Helma laat dualiteit in kleur, licht en materialen harmonisch op papier of doek terugkomen. Een explosie in gevoel weer te geven en met haar werken je hart te raken. Het is voor haar de weergave in het streven van eenheid en verbondenheid onder de mensen. Helma is geboren, op 24 juni 1959, in Den Haag.

Alle Bilder von Helma van der Zwan


Qualität und Vorteile von Kwetsbaarheid als Leinwandbilder

  • Mittlerweile habe ich das dritte Werk von OhMyPrints erhalten. Mit Intervallen von mehreren Jahren ist es immer noch Top-Qualität!
  • Echte Künstler-Leinwand
  • Detailreicher und farbechter Druck
  • Hochwertiger Holzkeilrahmen

Kwetsbaarheid von Helma van der Zwan

Bestellen Sie diese Illustration Kwetsbaarheid von von Helma van der Zwan als Reproduktion auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz, als Poster, Fototapete oder Acrylglasbild.

Bildcode: 188207

Shoppe 10 Tage mit 10% Rabatt
Noch gültig für 20 Stunden !

Material wählen Mehr Infos
Leinwand
Größe und Optionen Andere Wünsche?
Wähle Deine eigene Bildgröße…
122 110 Jetzt kostenloser Versand! (inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)
10% Rabatt abgezogen!