Koeienvergadering (zwartwit)

von Sean Vos

- Bildcode: 130528

Sean Vos über Koeienvergadering (zwartwit)

Koeien staren me aan op een Alm boven het Defereggental in Oostenrijk (zwartwit).
Koeienvergadering (zwartwit) ist in den Kategorien Alpen, Defereggental, Fotografie, Koeien, Kühe, Tirol (Begriffsklärung), Tirol (Bundesland), Tirol (regio), bergkoeien und Österreich zu finden.
Sean Vos Profilfoto

Dieses Bild wird angeboten von Sean Vos

Fotografie is schrijven met licht. Al ruim tien jaar houd ik mij bezig met deze passie. Met bergsport als belangrijkste hobby en vrijetijdsbesteding, fotografeer ik het liefst in de bergwereld. In de bergen kom ik tot rust en neem ik de tijd voor het maken van de perfecte foto. Daarnaast interesseer ik mij als bouwkundige ook voor de gebouwde omgeving en bijzondere architectuur. Regelmatig lever ik fotowerk en teksten aan voor Bergen Magazine. Daarnaast werk ik kleinschalig als freelancer en fotografeer ik voor diverse opdrachtgevers. Verder verzorg ik naar wens fotografieworkshops en lezingen, waarin voornamelijk de bergwereld en het omgaan met de camera op reis centraal staan.

Alle Bilder von Sean Vos


Qualität und Vorteile von Koeienvergadering (zwartwit) als Leinwandbilder

  • Mittlerweile habe ich das dritte Werk von OhMyPrints erhalten. Mit Intervallen von mehreren Jahren ist es immer noch Top-Qualität!
  • Echte Künstler-Leinwand
  • Detailreicher und farbechter Druck
  • Hochwertiger Holzkeilrahmen

Koeienvergadering (zwartwit) von Sean Vos

Bestelle diese Foto Koeienvergadering (zwartwit) von von Sean Vos als Reproduktion auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz, als Poster, Fototapete oder Acrylglasbild.

Bildcode: 130528
Material wählen Mehr Infos
Leinwand
Größe und Optionen Andere Wünsche?
Wähle Deine eigene Bildgröße…
149 Jetzt kostenloser Versand! (inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)