In Between gravity

von Helma van der Zwan

- Bildcode: 172790

Helma van der Zwan über In Between gravity

Het meisje dat leerde knielen. Onvoorwaardelijk ja-zeggen tegen de Voorzienigheid is onvoorwaardelijk ja-zeggen tegen wat er is, ook al doet dat wat er is je lichamelijk of geestelijk pijn.
In Between gravity ist in den Kategorien Akt & Erotik, Blau, Collage, Figurative Kunst, Frauen, Gravitation, Malerei, Menschen, Modern, Nylon, Surrealismus, Women und Zeitgenössisch zu finden.
Helma van der Zwan Profilfoto

Dieses Bild wird angeboten von Helma van der Zwan

Het werk van Helma van der Zwan zit vol thematiek over herkenbare levenswijsheden. Haar werken bevatten een gevarieerdheid, zowel in beeld als in materialen, waarbij toch duidelijk haar hand te herkennen is.Het vrouw zijn, emoties, schoonheid, de hard- en zachtheid van het leven, komen met regelmaat terug in haar werken. Loslaten en het werk toch willen perfectioneren en beheersen met een verscheidenheid aan materialen, geven boeiende portretten en figuraties. Helma laat dualiteit in kleur, licht en materialen harmonisch op papier of doek terugkomen. Een explosie in gevoel weer te geven en met haar werken je hart te raken. Het is voor haar de weergave in het streven van eenheid en verbondenheid onder de mensen. Helma is geboren, op 24 juni 1959, in Den Haag.

Alle Bilder von Helma van der Zwan


Qualität und Vorteile von In Between gravity als Leinwandbilder

  • Mittlerweile habe ich das dritte Werk von OhMyPrints erhalten. Mit Intervallen von mehreren Jahren ist es immer noch Top-Qualität!
  • Echte Künstler-Leinwand
  • Detailreicher und farbechter Druck
  • Hochwertiger Holzkeilrahmen

In Between gravity von Helma van der Zwan

Bestellen Sie diese CollageIn Between gravity von von Helma van der Zwan als Reproduktion auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz, als Poster, Fototapete oder Acrylglasbild.

Bildcode: 172790
Material wählen Mehr Infos
Leinwand
Größe und Optionen Andere Wünsche?
Wähle Deine eigene Bildgröße…
314 Jetzt kostenloser Versand! (inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)