IJsland

IJsland von Michiel van Druten

Größe, Material und Ausführung ändern.

,- Kostenloser Versand!

In den Warenkorb

IJsland von Michiel van Druten

Bestelle dieses Bild auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz als Acrylglasbild oder Poster:

Bildcode: 377971
Material wählen Mehr Infos
Leinwand
Größe und Optionen Andere Wünsche?
100 Kostenloser Versand! (inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)

Über Michiel van Druten

Michiel van Druten ProfilfotoFotografie is mijn passie!
Al van jongs af aan ben ik bezeten van fotografie. Alles om mij heen bekijk ik fotografisch: wat zie ik, wat vind ik mooi, wat wil ik vangen, wat wil ik vastleggen, wat wil ik laten zien, wat ...

Vrijwel altijd heb ik een camera bij me. Als ik weg ga zonder camera, voel ik me als een timmerman zonder hamer, als een zanger zonder stem, als een tiener zonder mobiel.

Ik geniet van de schoonheid om mij heen. Het zijn vaak alledaagse dingen die mij raken: een boom die net zijn laatste bladeren is verloren, de rijp op het land, een verlaten pand waar de tijd lijkt stil te staan, een 'getekend' portret, donkere wolken boven de rivier.
Ik fotografeer veel in Oosterbeek en omstreken. Het liefst fotografeer ik tijdens het koude ochtend- of warme avondlicht, en dan vooral het tegenlicht. Licht, flarden zon, verblindende reflecties, een silhouet en slagschaduwen.
Dolgelukkig was ik dan ook toen mijn 'koeien in de nevel' eind november 2016 werd uitgeroepen tot de winnende foto van de DWDD (De Wereld Draait Door) fotowedstrijd Wildlife 2016!

Inmiddels exposeer ik mijn foto's geregeld en doe ik mee aan de Kunstroute.
Naast eigen werk fotografeer ik ook in opdracht, na overleg over je wensen en ideeën. Neem vrijblijvend contact op en laat je verbazen over wat mogelijk is.

Alle Bilder anschauen