Hij en Zij, Superioriteit

von Helma van der Zwan

- Bildcode: 188146

Helma van der Zwan über Hij en Zij, Superioriteit

Alleen diegene houdt echt van je tegenover wie je je superioriteit kunt tonen zonder dat het zijn gevoel van eigenwaarde kwetst of zijn rancune oproept. Renoite Groult
Hij en Zij, Superioriteit ist in den Kategorien Aquarell, Art, Blau, Expressie, Expressionismus, Figurative Kunst, Herz, Illustrationen, Kunst, Liebe, Malerei, Mann, Menschen, Modern, Zeichnungen, Zeitgenössisch und Zen zu finden.
Helma van der Zwan Profilfoto

Dieses Bild wird angeboten von Helma van der Zwan

Het werk van Helma van der Zwan zit vol thematiek over herkenbare levenswijsheden. Haar werken bevatten een gevarieerdheid, zowel in beeld als in materialen, waarbij toch duidelijk haar hand te herkennen is.Het vrouw zijn, emoties, schoonheid, de hard- en zachtheid van het leven, komen met regelmaat terug in haar werken. Loslaten en het werk toch willen perfectioneren en beheersen met een verscheidenheid aan materialen, geven boeiende portretten en figuraties. Helma laat dualiteit in kleur, licht en materialen harmonisch op papier of doek terugkomen. Een explosie in gevoel weer te geven en met haar werken je hart te raken. Het is voor haar de weergave in het streven van eenheid en verbondenheid onder de mensen. Helma is geboren, op 24 juni 1959, in Den Haag.

Alle Bilder von Helma van der Zwan


Qualität und Vorteile von Hij en Zij, Superioriteit als Leinwandbilder

  • Mittlerweile habe ich das dritte Werk von OhMyPrints erhalten. Mit Intervallen von mehreren Jahren ist es immer noch Top-Qualität!
  • Echte Künstler-Leinwand
  • Detailreicher und farbechter Druck
  • Hochwertiger Holzkeilrahmen

Hij en Zij, Superioriteit von Helma van der Zwan

Bestellen Sie diese Illustration Hij en Zij, Superioriteit von von Helma van der Zwan als Reproduktion auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz, als Poster, Fototapete oder Acrylglasbild.

Bildcode: 188146
Material wählen Mehr Infos
Leinwand
Größe und Optionen Andere Wünsche?
Wähle Deine eigene Bildgröße…
122 Jetzt kostenloser Versand! (inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)