Heksensabbat, Francisco Goya

aus der Kollektion Alte Meister

- Bildcode: 480920

Über Heksensabbat, Francisco Goya

Heksensabbat (Witches' Sabbath), Francisco Goya

Heksensabbat toont de duivel in de vorm van een geit, omgeven door een kring van verminkte, jonge en oude heksen in een maanverlicht kaal landschap. De geit heeft grote hoorns en wordt bekroond door een krans van eikenbladeren. Een oude heks houdt een kind in haar handen. De duivel lijkt op te treden als priester bij een inwijdingsceremonie voor het kind, hoewel het volksgeloof in die tijd geloofde dat de duivel zich vaak voedt met kinderen en menselijke foetussen. De skeletten van twee baby's zijn te zien; het ene wordt links weggegooid, het andere wordt vastgehouden door een crone in het midden op de voorgrond.

Kenmerkend voor de beeldtaal van de hekserij, zijn veel van de gebruikte symbolen omgekeerd. De geit strekt zijn linker- in plaats van zijn rechterhoef uit naar het kind toe, terwijl de kwartmaan linksboven in de hoek uit het doek wijst. In het middelste hoogvlak zijn een aantal vleermuizen te zien die over de grond vliegen, hun kuddebeweging weerspiegelt de curve van de halve maan.
Heksensabbat, Francisco Goya ist in den Kategorien Alte Meister, Francisco de Goya, Hexe, Hexensabbat und Malerei zu finden.

Qualität und Vorteile von Heksensabbat, Francisco Goya als Leinwandbilder

  • Mittlerweile habe ich das dritte Werk von OhMyPrints erhalten. Mit Intervallen von mehreren Jahren ist es immer noch Top-Qualität!
  • Echte Künstler-Leinwand
  • Detailreicher und farbechter Druck
  • Hochwertiger Holzkeilrahmen

Heksensabbat, Francisco Goya aus der Kollektion Alte Meister

Bestelle Heksensabbat, Francisco Goya als Reproduktion auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz, als Poster, Fototapete oder Acrylglasbild.

Bildcode: 480920
Material wählen Mehr Infos
Leinwand
Größe und Optionen Andere Wünsche?
Wähle Deine eigene Bildgröße…
114 Jetzt kostenloser Versand! (inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)