Galaxy Waters

Galaxy Waters von Elvira Draat

Größe, Material und Ausführung ändern.

,- Kostenloser Versand!

In den Warenkorb

Galaxy Waters von Elvira Draat

Bestelle dieses Bild auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz als Acrylglasbild oder Poster:

Bildcode: 387233
Material wählen Mehr Infos
Leinwand
Größe und Optionen Andere Wünsche?
Wähle Deine eigene Bildgröße…
72 Kostenloser Versand! (inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)

Über Elvira Draat

Elvira Draat ProfilfotoNa te zijn opgegroeid binnen een familie met een grote liefde voor fotografie, dieren en natuur, lijkt het misschien niet meer dan logisch om zelf ook een camera op te pakken. Niks was echter minder waar en na jaren gestalkt te zijn door de vele toestellen van mijn familie wilde ik er niks van weten.

Tijdens de vele wandelingen door de natuur is voor mij het vuur om te fotograferen toch gaan branden. Alle prachtige landschappen en bijbehorende dieren verdiende het volgens mij om vastgelegd te worden. En zodoende werd mijn camera aangeschaft.

Zoals inmiddels al duidelijk is, houd ik mij vooral bezig met fotografie van dieren en natuur. Vooral de tak van de macro fotografie vind ik geweldig. Het laat een hele nieuwe wereld zien die je anders nooit zou hebben ontdekt!

Naast fotografie houd ik mij ook bezig met het maken van verschillende soorten kunstwerken. Ook dit komt uit mijn jeugd. Vroeger was ik altijd al aan het 'kliederen' met kleurtjes.
Mijn aquarel schilderijen en de schilderijen die ik maak d.m.v. vloeibaar acryl gieten zijn dan ook in mijn shop te vinden.

Alle Bilder anschauen