Ebbe auf dem Nord-Holland Strand

Ebbe auf dem Nord-Holland Strand von Joey Juffermans

Größe, Material und Ausführung ändern.

,- Kostenloser Versand!

In den Warenkorb

Ebbe auf dem Nord-Holland Strand von Joey Juffermans

Bestelle dieses Bild auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz als Acrylglasbild oder Poster:

Bildcode: 267552
Material wählen Mehr Infos
Leinwand
Größe und Optionen Andere Wünsche?
Wähle Deine eigene Bildgröße…
85 Kostenloser Versand! (inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)

Beschreibung

Den Helder (NLD) - Bei Ebbe ist der Strand viel breiter und man bekommt ein ganz anderes Bild vom Strand und das Meer.

Über Joey Juffermans

Joey Juffermans ProfilfotoArchitectuur en het (stedelijk) landschap fascineren mij al lange tijd. Na mijn studie Bouwkunde ben ik bij een constructieadviesbureau gaan werken en heb ik aan diverse mooie en interessante projecten mogen werken. Een projectbezoek aan één van deze projecten in 2016, de Spaarndammertunnel in Amsterdam, was voor mij een mooie gelegenheid de passie voor techniek en fotografie te combineren. Terugkijkend kan ik wel zeggen dat het maken van deze fotoserie de eerste stappen waren in mijn "ongoing" ontwikkeling als architectuurfotograaf.

Voor een ontwerper van (civiele) constructies zijn het "lezen" van een architectonisch ontwerp, het oog hebben voor detail en het vertalen naar een vorm van realiteit drie belangrijke aspecten. Ook in mijn fotografie laat ik deze aspecten terugkomen. Hiervoor zijn het altijd veranderende licht en de gevarieerde lucht belangrijke natuurlijke bronnen waar ik graag gebruik van maak. Deze elementen bepalen in belangrijke mate de weergave van een gebouw, de ervaring van een ruimte, of de sfeer van het landschap.

Het is voor mij de uitdaging de balans te vinden tussen het meenemen van de kijker in mijn creatieve en ook realistische verbeelding van het landschap of de ruimte, het laten zien van de functie van een gebouw of kunstwerk en niet in de minste plaats het recht doen aan het ontwerp van de architect.

In juni 2019 heb ik de Vakopleiding aan de Fotovakschool voltooid. Tijdens deze expositie heb ik mijn eindwerk en port

Alle Bilder anschauen