Dupont 2

von Peter Moerman

- Bildcode: 61136

Peter Moerman über Dupont 2

De fabriek van Dupont in de buurt van Dordrecht is de locatie bij uitstek om fraaie avond- en nachtopnames te maken. Het kunstlicht in vele kleuren en de industrie vormen tezamen een prachtig kleurrijk decor. Door te spelen met sluitertijden kan ook de beweging vastgelegd worden.
Dupont 2 ist in den Kategorien Architektur, DuPont, Elektrisches Licht, Fotografie, Industrie, Nachtaufnahme, Peter Moerman Fotografie und avondfotografie zu finden.
Peter Moerman Profilfoto

Dieses Bild wird angeboten von Peter Moerman

Peter Moerman is een professionele amateurfotograaf die naast zijn reguliere werk als installatieadviseur de fotografie zowel als hobby als beroep uitoefent. De invloeden die hij opdoet als technisch adviseur in de bouwwereld komen terug in zijn voorliefde voor architectuurfotografie. Naast deze tak van de fotografie is hij een alleseter die ook graag mensen en de natuur op de foto zet. In zijn eigen fotostudio te Zoetermeer is hij vaak te vinden voor het fotograferen van gezinnen, modellen en kinderen. Inspiratie doet hij op door het werk van andere fotografen te bekijken en het volgen van cursussen en workshops.

Alle Bilder von Peter Moerman


Qualität und Vorteile von Dupont 2 als Leinwandbilder

  • Mittlerweile habe ich das dritte Werk von OhMyPrints erhalten. Mit Intervallen von mehreren Jahren ist es immer noch Top-Qualität!
  • Echte Künstler-Leinwand
  • Detailreicher und farbechter Druck
  • Hochwertiger Holzkeilrahmen

Dupont 2 von Peter Moerman

Bestelle diese Foto Dupont 2 von von Peter Moerman als Reproduktion auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz, als Poster, Fototapete oder Acrylglasbild.

Bildcode: 61136
Material wählen Mehr Infos
Leinwand
Größe und Optionen Andere Wünsche?
Wähle Deine eigene Bildgröße…
103 Jetzt kostenloser Versand! (inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)