Doubtful Sound - Nieuw Zeeland

Doubtful Sound - Nieuw Zeeland von Dennis Smit

Größe, Material und Ausführung ändern.

,- Kostenloser Versand!

In den Warenkorb

Doubtful Sound - Nieuw Zeeland von Dennis Smit

Bestelle dieses Bild auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz als Acrylglasbild oder Poster:

Bildcode: 126113
Material wählen Mehr Infos
Leinwand
Größe und Optionen Andere Wünsche?
93 Kostenloser Versand! (inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)

Beschreibung

Doubtful Sound is de diepste fjord (421m) in het Fiordland National Park aan de Tasmanzee en is één van de meest gewaardeerde toeristische bestemmingen van Nieuw-Zeeland. In vergelijking met het bekendere Milford Sound beslaat Doubtful Sound een groter oppervlak (lengte 40,4 km) en biedt het meer variëteit aan landschappen.

Haar relatief mindere bekendheid is merendeels te wijten aan de moeilijker bereikbaarheid: ofwel vanuit de zee met een boot, ofwel vanuit Manapouri met een boot over het Manapourimeer tot aan West Arm en van daaruit met een korte busreis over de afgelegen Wilmot Pass Road naar Deep Cove, het meest oostelijke punt van de sound.

Über Dennis Smit

Dennis Smit ProfilfotoIk ben hobby fotograaf gespecialiseerd in natuur en landschappen.Ik begon mijn fotografische avontuur in 2009 en leerde mijzelf de beginselen van de fotografie. mijn favoriete onderwerpen zijn zoogdieren, vogels en landschappen. Met mijn foto's wil ik de schoonheid van de natuur laten zien zoals het om ons heen ontdekt kan worden.Hoe ga ik te werk? Tijdens het "werken" in de natuur ga ik altijd voorzichtig te werk en probeer ik zo min mogelijk verstoring te veroorzaken. Door een rustige benadering van vogels en dieren laten ze je vaak redelijk dichtbij komen. Op sommige plaatsen zijn de dieren al zo gewend aan de aanwezigheid van mensen, dat ze je nauwelijks op lijken te merken.Ook tijdens het fotograferen van planten, wil ik schade aan andere gewassen voorkomen. Dit vraagt soms om te fotograferen vanuit uiterst lastige posities. Voor voorbijgangers is dit vaak een komisch gezicht en zo heeft iedereen zijn plezier. En om dezelfde reden gun ik u via deze website een kijkje in vele mooie fotomomenten, die ik heb meegemaakt.

Alle Bilder anschauen