Divine Nymph

von Yvon van der Wijk

- Bildcode: 27228

Yvon van der Wijk über Divine Nymph

De beeldende kunst stelde de nimfen voor als bevallige meisjes, zeer dikwijls in het gevolg van Dionysos. Gewoonlijk waren zij met bloemen en kransen gesierd. De naiaden werden dikwijls voorgesteld als water scheppende of een mosselschelp voor zich uithoudende ofwel met een ander attribuut, dat op hun betrekking tot het water duidde. Doorgaans worden zij in een licht gewaad voorgesteld. Dikwijls zijn zij ook geheel naakt.

Texture by http
Yvon van der Wijk Profilfoto

Dieses Bild wird angeboten von Yvon van der Wijk

Professioneel fotograaf. Mijn naam is Yvon en woon in Haarlem, Noord-Holland. Ik vind het heerlijk om mooie, leuke en aparte momenten en/of mensen op de gevoelige plaat vast te leggen.
In mijn vrije tijd fotografeer ik alles wat op mijn pad komt. Natuur, historische gebouwen, architectuur, landschappen, you name it. Daarnaast vind ik het heerlijk om met Photoshop te werken en mijn creativiteit los te laten op mijn foto's.
Voor vragen, zakelijke opdrachten en/of boekingen voor een fotoshoot op locatie of in mijn studio kunt u contact opnemen via onderstaande link:
http://fotostudio-yvonvanderwijk.nl/contact.html YvonvdWijk_Fotografie
KvK: 62628259
copyright ©Yvon van der Wijk 2017

Alle Bilder von Yvon van der Wijk


Qualität und Vorteile von Divine Nymph als Leinwandbilder

  • Mittlerweile habe ich das dritte Werk von OhMyPrints erhalten. Mit Intervallen von mehreren Jahren ist es immer noch Top-Qualität!
  • Echte Künstler-Leinwand
  • Detailreicher und farbechter Druck
  • Hochwertiger Holzkeilrahmen

Divine Nymph von Yvon van der Wijk

Bestelle diesen digitaler Kunst Bild Divine Nymph von von Yvon van der Wijk als Reproduktion auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz, als Poster, Fototapete oder Acrylglasbild.

Bildcode: 27228
Material wählen Mehr Infos
Leinwand
Größe und Optionen Andere Wünsche?
Wähle Deine eigene Bildgröße…
136 Jetzt kostenloser Versand! (inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)