Colone

Colone von René Kempes

Größe, Material und Ausführung ändern.

,- Kostenloser Versand!

In den Warenkorb

Colone von René Kempes

Bestelle dieses Bild auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz als Acrylglasbild oder Poster:

Bildcode: 387652

10% Frühlings-Rabatt bis 05.04.
Noch gültig für 1 Tag und 17 Stunden !

Material wählen Mehr Infos
Leinwand
Größe und Optionen Andere Wünsche?
103 93 Kostenloser Versand! (inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)

Beschreibung

Infra rood opname in het Twiske. De wereld anders. Wat licht is moet donker zijn en toch is het geen negatief.

Über René Kempes

René Kempes ProfilfotoMijn fascinatie voor fotografie begon al op de middelbare school. Het verwonderde mij dat je wel kon vastleggen wat je had gezien of had meegemaakt maar dat het een stuk lastiger is de gevoelswaarde in het beeld mee te geven.
Ik gaf mijn studie wis en natuurkunde op en na een periode van freelance werk besloot ik begin tachtiger jaren mij te vestigen in Amsterdam als fotograaf.

Professionele fotografie is een wisselwerking met zeer diverse opdrachtgevers. Niet alleen maken wat zij nodig hebben maar ook meedenken en het project ontwikkelen. De styling van bedrijfsfotografie is vaak heel doelgericht. Dus ook het creëren van sfeer of impact hoort bij deze functionaliteit. Ook zonder digitale techniek is het goed mogelijk sterke beelden te genereren. Zwart/wit, Infra-rood, optische lenstechnieken!

Een paar jaar geleden heb ik kwalificaties behaald in architectuur en illustratieve fotografie. De beelden werden o.a. in Engeland geëxposeerd. In deze categorieën heb ik werk kunnen leveren t.b.v. binnenhuisarchitectuur. Foto bedoeld als decoratie in hotels, instellingen, restaurants , enz.

René Kempes

Alle Bilder anschauen