Shoppe mit 10% Rabatt Noch gültig für 2 Tage und 13 Stunden !

Ce sont des idiots

von Sandrine Lambert

- Bildcode: 51 342

Sandrine Lambert über Ce sont des idiots

Acryl en mixed media op doek

Als ik één wens mocht doen, dan wist ik het wel. Dan werd ik circusartieste.
Ik heb daar bewondering voor: mensen die van de kruin tot de tenen kunst uitstralen en die het beste van zichzelf geven, zelfs al is het voor amper twintig bezoekers.
Jammer genoeg is het vaak ook zo, de populariteit van het circus ebt weg. Als bezoeker weet je dan dat er ook een bittere kant moet zijn. Wat doet het met een artiest om zichzelf te geven, elke dag opnieuw, terwijl er weinig begrip is voor deze levenswijze.
Niet alleen voor circusartiesten is dit zo. Ook voor andere artiesten. En niet alleen voor artiesten, maar voor iedereen die ervoor kiest om een eigen weg te bewandelen.
Toch wordt er ook een positieve boodschap gegeven: Er is altijd wel iemand die je begrijpt en die het perfecte antwoord op je vragen kan geven. Eén vriend in een verder lege tent kan het allemaal de moeite waard maken.
Ce sont des idiots ist in den Kategorien Collage, Lebensstil, Malerei, Sandrine Lambert, Spiel des Lebens (Spiel), origineel und vrienschap zu finden.
Sandrine Lambert Profilfoto

Dieses Bild wird angeboten von Sandrine Lambert

Sandrine Lambert (1974) is een Belgische auteur en illustrator van vooral poëzie en kinderboeken. Daarnaast schildert ze en speelt ze muziek. Meer info over haar werk vind je op https://www.avondroodboeken.be

Alle Bilder von Sandrine Lambert


Qualität und Vorteile von Ce sont des idiots als Leinwandbilder

  • Mittlerweile habe ich das dritte Werk von OhMyPrints erhalten. Mit Intervallen von mehreren Jahren ist es immer noch Top-Qualität!
  • Echte Künstler-Leinwand
  • Detailreicher und farbechter Druck
  • Hochwertiger Holzkeilrahmen

Ce sont des idiots von Sandrine Lambert

Bestellen Sie diese Collage Ce sont des idiots von von Sandrine Lambert als Reproduktion auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz, als Poster, Fototapete oder Acrylglasbild.

Bildcode: 51 342

10% Wohn-Saison Rabatt
Noch gültig für 2 Tage und 13 Stunden !

Material wählen Mehr Infos
Leinwand
Größe und Optionen Andere Wünsche?
Wähle Deine eigene Bildgröße…
122,-110,- Jetzt kostenloser Versand! (inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)
10% Rabatt abgezogen!