Blowing in the wind

von Cynthia Derksen

- Bildcode: 256068

Cynthia Derksen über Blowing in the wind

Macro opname van een drietal paardenbloem zaadjes. Gemaakt met een 50 mm lens, met omkeerring. De spiegelende ondergrond zorgt voor een dromerig effect.
Cynthia Derksen Profilfoto

Dieses Bild wird angeboten von Cynthia Derksen

Hallo, van harte welkom in mijn shop. Ik ben Cynthia Derksen, een hobby fotograaf met vele interesses. Ik fotografeer sinds een zestal jaren. Ik ben begonnen met een Nikon D3100, waarbij ik veelal in de automatische stand fotografeerde. Toch ging het kriebelen om er meer over te weten en na een tweetal cursussen was ik besmet met het fotografie virus. Ik heb daarna nog een aantal workshops gevolgd en heb daarbij geleerd de camera te begrijpen en beheersen en te letten op compositie, achtergrond en dergelijke. Inmiddels ben ik trotse bezitter van een Nikon D7100 met meerdere objectieven en ik leg daarmee vooral dieren, natuur en landschappen vast. Maar ook ander vormen van fotografie, zoals creatieve, Macro- en avondfotografie, hebben mijn interesse. Daarnaast heb ik nog genoeg te leren op fotografie gebied, dus ik probeer nog regelmatig cursussen en workshops te volgen. Dus er blijven nog genoeg uitdagingen voor de komende jaren. Hopelijk geniet u van mijn werk en zijn er foto's bij die u mooi genoeg vind om aan uw wand te hebben. Veel kijkplezier en dank voor uw bezoek!

Alle Bilder von Cynthia Derksen


Qualität und Vorteile von Blowing in the wind als Leinwandbilder

  • Mittlerweile habe ich das dritte Werk von OhMyPrints erhalten. Mit Intervallen von mehreren Jahren ist es immer noch Top-Qualität!
  • Echte Künstler-Leinwand
  • Detailreicher und farbechter Druck
  • Hochwertiger Holzkeilrahmen

Blowing in the wind von Cynthia Derksen

Bestelle diese Foto Blowing in the wind von von Cynthia Derksen als Reproduktion auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz, als Poster, Fototapete oder Acrylglasbild.

Bildcode: 256068
Material wählen Mehr Infos
Leinwand
Größe und Optionen Andere Wünsche?
Wähle Deine eigene Bildgröße…
101 Jetzt kostenloser Versand! (inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)