Bloemen in een Vaas, Simon Verelst

aus der Kollektion Alte Meister

- Bildcode: 481238

Über Bloemen in een Vaas, Simon Verelst

Bloemen in een Vaas, Simon Verelst

Met slechts enkele bloemen creëerde Verelst een compositie van grote verfijning en evenwicht. Een eenvoudige glazen fles is gevuld met een grote roos, een rode anemoon en een witte narcis met roze getinte narcis. Deze bloemen worden omgeven door een verstrooiing van kleinere bloesems. Zoals veel stillevenschilders heeft Verelst een raam afgebeeld dat in de glazen vaas wordt weerspiegeld, maar hier heeft hij de precieze structuur van het raam niet laten zien. Wel gebruikte hij een ander veelvoorkomend middel: de afbeelding van een paar spaanders in het stenen oppervlak om het materiaal tastbaarder te laten lijken.

Verelst verhuisde al vroeg in zijn carrière van Nederland naar Londen, waar hij voor het hof van koning James II werkte en werd geprezen om het realisme van zijn bloemschilderijen.
Bloemen in een Vaas, Simon Verelst ist in den Kategorien Alte Meister, Blumen & Pflanzen, Malerei, Stillleben mit Blumen, Vase und simon verelst zu finden.

Qualität und Vorteile von Bloemen in een Vaas, Simon Verelst als Leinwandbilder

  • Mittlerweile habe ich das dritte Werk von OhMyPrints erhalten. Mit Intervallen von mehreren Jahren ist es immer noch Top-Qualität!
  • Echte Künstler-Leinwand
  • Detailreicher und farbechter Druck
  • Hochwertiger Holzkeilrahmen

Bloemen in een Vaas, Simon Verelst aus der Kollektion Alte Meister

Bestelle Bloemen in een Vaas, Simon Verelst als Reproduktion auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz, als Poster, Fototapete oder Acrylglasbild.

Bildcode: 481238
Material wählen Mehr Infos
Leinwand
Größe und Optionen Andere Wünsche?
Wähle Deine eigene Bildgröße…
116 Jetzt kostenloser Versand! (inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)