Beauty is in the eye of the beholder Ser. 2 No.1

Beauty is in the eye of the beholder Ser. 2 No.1 von René Maagdenberg

Größe, Material und Ausführung ändern.

,- Kostenloser Versand!

In den Warenkorb

Beauty is in the eye of the beholder Ser. 2 No.1 von René Maagdenberg

Bestelle dieses Bild auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz als Acrylglasbild oder Poster:

Bildcode: 351807
Material wählen Mehr Infos
Leinwand
Größe und Optionen Andere Wünsche?
77 Kostenloser Versand! (inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)

Beschreibung

Voor mij is natuur muziek. En muziek natuur. En zijn het puur de nogal persoonlijke kaders die je er omheen zet.

Über René Maagdenberg

René Maagdenberg ProfilfotoRené Maagdenberg (1966, Rotterdam, incidenteel onder het pseudoniem Hm!) heeft zich na de kunstacademie in Rotterdam in de late jaren 80 van de vorige eeuw, autodidact verder ontwikkeld tot een niet in één hokje te vangen kunstenaar. In zijn omvangrijk en zeer divers werk tracht hij indrukken van verwondering, verbazing en verdwazing in verschillende disciplines en materialen te combineren, daarbij gebruik makend van humor en poëzie.
Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw maakt René schilderingen met een basis van voornamelijk olie- en acrylverf, soms realistisch, soms abstract, volgend wat het werk vraagt. Doek, paneel, maar ook tafelblad, diascherm, muur of kastdeur; vrijwel alles is een mogelijke ondergrond.
Daarnaast tekent René regelmatig illustraties en cartoons voor diverse opdrachtgevers in diverse bladen, en veroorzaakt hij overig drukwerk, inmiddels geëvolueerd in een volwaardig digitaal oeuvre, waarin naast werk in opdracht een bij vlagen bizarre wereld aan vrij werk ontstaan is.
René schrijft tot op de dag van vandaag kort en minder kort proza, poëzie, teksten en liedjes.
Last but zeker not least is het samenwerkingsverband met kunstenaar Pieter Zandvliet; de PieReneters, waar op een breukvlak ergens tussen surrealisme, strips en graffiti een doorlopende artistieke explosie plaatsvindt.

Alle Bilder anschauen