Amsterdam, canalhouses

Amsterdam, canalhouses von Ans Duin

Größe, Material und Ausführung ändern.

,- Kostenloser Versand!

In den Warenkorb

  • Amsterdam, canalhouses  von Ans Duin Miniaturansicht
  • Leinwand Miniaturansicht
  • Leinwand Alternative Miniaturansicht
Bildcode: 332929

Amsterdam, canalhouses von Ans Duin

Bestelle dieses Bild auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz als Acrylglasbild oder Poster:

Material wählen Mehr Infos
Leinwand
Größe und Optionen Andere Wünsche?
Kostenloser Versand! (inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)
Amsterdam, canalhouses  von Ans Duin

Möchtest du dieses Bild an deiner Wand anschauen?

Mit der OhMyPrints App (iPhone und Android) hängst du dein Wunschmotiv virtuell an die eigene Wand. Das Vorschaubild kannst du mit Anderen teilen. Mehr über die App .

Lade dir unsere App für iPhone und iPad Lade dir unsere App für Android

Beschreibung

A colourfull painting in the wellknown style of the dutch artistAns Duin. Canalhouses in the centre of the big city Amsterdam.

Über Ans Duin

Ans Duin ProfilfotoAns Duin is in Krommenie geboren en op jonge leeftijd verhuisd naar A'dam. Haar creativiteit heeft ze in haar carrière geuit als mode-ontwerpster, organisatie van grote modeshows op cruiseschepen en beurzen. In 1981 startte zij haar modellen/castingburo, hetwelk uitgroeide tot 1 van de meest gerenommeerde buro's van Nederland. Ans is dan ook voor vele mensen geen onbekende door haar bijdragen als gast in t.v.programma's om over haar werk als castingdirector te praten. In 2002 heeft Ans haar bedrijf verkocht en kon ze eindelijk haar creativiteit als kunstenares benutten. Sindsdien heeft Ans een grote drang tot scheppen van vaak expressionistische kunstwerken in flamboyante kleuren.Dit ziet men direct terugkomen in haar typische bloemen- en landschapsschilderijen. De schilderijen ontwikkelen zich met de jaren, ze worden steeds groter en vooral kleurrijker. Naast haar liefde voor de fleurige bloemenpracht, blijven de eeuwig veranderende wolkenpartijen Ans verwonderen. Men herkent in haar kunstwerken de kenmerkende Nederlandse landschaps- en zeegezichten, vaak met uitbundige wolkenpartijen..Tevens schildert Ans landschappen in rustige aardse kleuren met een duidelijke betekenisvolle spirituele lading. Een kunstwerk van Ans Duin ontstaat niet zomaar. Een gebeurtenis, hetzij droevig hetzij vrolijk, zet haar aan tot filosoferen en aan het schilderen. Thema's als loslaten, het accepteren van het leven, verdriet, rouw, vreugde, zetten aan tot schilderen.

Alle Bilder anschauen