Akoestische schilderijen

Verbeter de akoestiek, verminder de galm

Akoestiek is in veel huizen en kantoren een uitdaging. Akoestiek problemen uiten zich in hinderlijke galm, en hebben hoofdpijn en concentratieverlies als gevolg. Met de akoestische schilderijen van Werk aan de Muur verbeter je de akoestiek!


Akoestische schilderijen in elke maat, voor elke muur

Galm in je huis of woonkamer wordt veroorzaakt door de weerkaatsing van geluid. Geluid weerkaatst op harde en gladde oppervlaktes zoals glas en muren. Akoestiekproblemen kan je op veel verschillende manieren aanpakken. Bijvoorbeeld door de indeling te veranderen, of planten neer te zetten. Een andere mogelijkheid is het ophangen van akoestische schilderijen.

Harde oppervlaktes zorgen voor de weerkaatsing van geluid
Akoestisch schilderij zorgt dat geluid opgenomen wordt en galm afneemt

Geluidsabsorberende schilderijen zijn goed voor het verbeteren van de akoestiek omdat het geluid opgenomen wordt in geluiddempende panelen. Deze panelen worden onzichtbaar geplaatst achter een doek voorzien van een foto, schilderij of illustratie. Het doek bevat minuscule gaatjes, waardoor het geluid door het doek gaat en wordt opgenomen in de geluiddempende panelen.

De schilderijen zijn in alle maten verkrijgbaar. En dat is belangrijk, want hoe groter het schilderij, hoe meer geluid er wordt gedempt.

Kies de juiste maat van je akoestische schilderij, en andere akoestiek verbeterende materialen
Hoe groter het akoestische schilderij, hoe meer effect het heeft op het dempen van het geluid. Als stelregel houden wij aan dat tussen de 25 en 50% van het vloeroppervlak aan geluidsabsorberende producten moet worden toegepast.

Stel dat de ruimte 80 m2 is, dan is er minimaal 20 m2 aan materiaal nodig.
Denk hierbij niet alleen aan akoestische schilderijen, maar ook aan planten, roomdividers en meer. Lees onze praktische tips om de akoestiek te verbeteren.

Kundenfotos

Kundenfoto: Stijlvol Schilderij Dame Lady Vrouw - Art Nouveau Schilderij Mucha Jugendstil von Alphonse Mucha, auf medium_13
Kundenfoto: Das Kunstwerk Bildnis eines alten Mannes in rotem Gewand - Rembrandt von Rembrandt van Rijn, auf medium_13
Kundenfoto: The Lady of Black Castle von Marja van den Hurk, auf medium_13
Kundenfoto: Garten der ausgedienten Remborandtulpen von Karel Ham, auf medium_13
Kundenfoto: IN SPIRIT von LOUI JOVER, auf medium_13
Kundenfoto: Frida con amigos von Nettsch ., auf medium_13
Kundenfoto: Verlassen Escher lookalike von Frans Nijland, auf medium_13
Kundenfoto: Kühe im alten Kuhstall von Inge Jansen, auf medium_13
Kundenfoto: Porträt eines Mädchen in blau gekleidet - Johannes Cornelisz von Meesterlijcke Meesters, auf medium_13
Kundenfoto: ANYWAY THE WIND BLOWS von db Waterman, auf medium_13
Kundenfoto: Blauwe vaas met besjes von K Bazuin, auf medium_13
Kundenfoto: Stillleben mit Blumen in einem Vase von Hollandse Meesters, auf medium_13
Kundenfoto: Schöner bewölkter Himmel über Rotterdam Panorama von Anton de Zeeuw, auf medium_13
Kundenfoto: Mühle bei Zaandam, Claude Monet von Meesterlijcke Meesters, auf medium_13
Kundenfoto: ANYWAY THE WIND BLOWS von db Waterman, auf medium_13
Kundenfoto: Golden Age von Jesper Krijgsman, auf medium_13
Kundenfoto: Der Bedrohte Schwan (Jan Asselijn) von Rebel Ontwerp, auf medium_13
Kundenfoto: Blaue Stunde im Paradies von Andrea Haase, auf medium_13
Kundenfoto: Ansicht von Vétheuil, Claude Monet von Meesterlijcke Meesters, auf medium_13
Kundenfoto: Forest Walk von Maria Kitano, auf medium_13

De grootste collectie akoestische schilderijen

Kies uit de mooiste Fotografie, Maleri, Illustrationen en meer. Alle werken zijn leverbaar als akoestisch schilderij. De geluidsabsorberende schilderijen worden op maat gemaakt en daarom in elke maat te leveren. Hang een mooi werk boven je bank, of ga voor een wandvullende oplossing in je kantoor.

De collectie van Werk aan de Muur komt voort uit de samenwerking met duizenden beeldmakers. Laat je inspireren door de Bestseller Kollektionen. Onze stylisten hebben ook suggesties voor je Wohnzimmer, Büro und mehr Räume gemaakt.


Een geweldig product: akoestisch doek met geluidsabsorberende panelen: een eyecatcher en fantastische geluidsdemping ineen. Meer dan prachtig geprint.

Bewertung von Rob, 11.04.18


6 redenen waarom je voor een akoestisch schilderij van Werk aan de Muur kiest

Pak akoestische problemen aan met schilderijen die hier speciaal voor gemaakt zijn. Niet alleen pak je het probleem aan, je pakt het aan met een prachtig werk aan de muur! Kies uit de grootste collectie een werk wat helemaal bij jou past. Alle redenen waarom je kiest voor Werk aan de Muur vind je hieronder

1. Pak je akoestische problemen aan

Onze akoestische schilderijen zijn speciaal gemaakt om problemen met galm in je woonkamer of op kantoor aan te pakken. Hoe groot je muur ook is, we maken de schilderijen in elke maat!

2. Hoge print kwaliteit

De doeken hebben minuscule gaatjes om het geluid door te laten. Als je het doek in het echt ziet, zou je niet zeggen dat die gaatjes er zitten! Het geluid wordt opgenomen in de geluiddempende panelen die onzichtbaar achter het doek geplaatst worden.

3. In zilver of zwart

Kies voor de lijst die past bij jouw interieur. De stevgige aluminium profielen, van 2,6 cm dik, leveren we in zilver en zwart.

4. Grootste collectie akoestische schilderijen

We werken samen met duizenden creatieve beeldmakers om jouw de mooiste en meest uitgebreide collectie aan te bieden. Blader door onze rubrieken en zoek de mooiste foto's, schilderijen, illustraties en meer.

5. Gratis bezorgd

Jouw akoestische schilderij leveren we kostenloos bij je thuis of op kantoor. Ga uit van 10 werkdagen. Heb je het sneller nodig? Neem contact met ons op. Voor spoedopdrachten kunnen we vaak een uitzondering maken.

6. Als "Uitstekend" beoordeeld

Honderden klanten hebben ons als "Uitstekend" beoordeeld. Niet alleen de kwaliteit van het werk krijgt een hoge beoordeling, maar ook ons advies en meedenken. En dat doen we graag, vinden we leuk!