Cyber Monday Woche bis 27.11. - 10% Rabatt auf alle Bilder - Noch gültig für 4 Tage und 17 Stunden !

Stadion Feyenoord

Bestelle dieses Bild auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz als Acrylglasbild oder Poster:

10% Cyber-Monday-Rabatt bis 27.11.
Noch gültig für 4 Tage und 17 Stunden !

Material wählen Mehr Infos
Leinwand
Größe und Optionen Andere Wünsche?
Kostenloser Versand! (inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)

Möchtest du dieses Bild an deiner Wand anschauen?

Mit der OhMyPrints App (iPhone und Android) hängst du dein Wunschmotiv virtuell an die eigene Wand. Das Vorschaubild kannst du mit Anderen teilen. Mehr über die App .

Beschreibung

Stadion Feyenoord, also known as De Kuip, is a football stadium in Rotterdam. It is where Feyenoord plays its home games.

The stadium was designed by the architect Leendert van der Vlugt of Brinkman and Van der Vlugt architects. The construction began in 1935 and the opening was on March 27, 1937. Van der Vlugt died in 1936 and therefore has not witnessed the opening of the stadium.

This panorama is made of 6 horizontal images

Über Pieter van Roijen

Ik ben Pieter van Roijen en ben parttime fotograaf met mijn roots in Rotterdam. Veel van mijn foto`s zijn dan ook gemaakt in en om deze wereldstad aan de Maas, maar ook natuur en landschappen in binnen en buitenland. Vanaf 1988 tot 2000 heb ik gewerkt in een winkel voor professionele fotografen. In deze 12 jaar Is mijn hobbymatige interesse die ik hiervoor al had uitgegroeid tot een ware passie voor het fotograferen. Naast natuur en landschapsfotografie richt ik mij ook op architectuur,stedelijke en industriële (haven & industriegebieden) fotografie.Het Rijnmondgebied en vooral Rotterdam bieden hiervoor vele mogelijkheden. Niet op de laatste plaats door de grote diversiteit aan onderwerpen. Als Rotterdammer in hart en nieren zie ik mijn kennis van deze stad, samen met mijn eigen unieke zicht op fotografie daarom ook als mijn kracht als fotograaf.Het aanbod van foto's wordt regelmatig vernieuwd, kom dus gerust wat vaker langs.

Alle Bilder anschauen